fbpx
Начало » България » Нa 19 юни София отново ще живее активно!

Нa 19 юни София отново ще живее активно!

  • netpro
  • 15 юни 2016
  •  Коментарите са изключени за Нa 19 юни София отново ще живее активно!

  На 19 юни 2016 г. в 10:00 часа Нестле България, Министерство на младежта и спорта и Столична община, заедно с Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката, Владо Николов и много други любими български спортисти ще дадат официален старт на най-голямото събитие за балансирано хранене и активен начин на живот – ЖИВЕЙ АКТИВНО! Те ще поведат хиляди граждани и гости на столицата на пешеходно шествие от НДК до Южния парк под мотото „Заедно сме по-добри“. В София ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда под патронажа на кмета на столицата Йорданка Фандъкова и в подкрепа на инициативите, посветени на София – Европейска столица на спорта 2018.

  Нови локации, нови спортове, нови активности и много нови участници са включени програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2016 г. Приятелите на инициатива ще търсят доброволци и ще мотивират малки и големи да предлагат идеи за София, Варна, Бургас и Пловдив. Ентусиастите, които имат желание да застанат рамо до рамо с тях ще могат да го направят на специално създадената онлайн платформа на сайта на www.jiveiaktivno.bg. Феновете на активния начин на живот ще имат възможността да участват в подготовката и реализацията като част от екипа на организаторите – не само по време на голямото събитие в София, но и в следващите мероприятия в във Варна, Бургас и Пловдив.

  Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката, Владо Николов, гимнастичките от спортен клуб Левски-Илиана и други ще спортуват редом с феновете на движението в София на 19-ти юни. Шеф Виктор Ангелов и Сандра Алексиева ще готвят заедно с любителите на балансираното хранене, а Део, Дивна, Лео, Играта, Павел и Венци Венц и много други обичани българи ще пеят и танцуват заедно с участниците.

И през 2016 г. събитието ще стартира точно в 10:00 часа от три различни точки в Столицата. По традиция, стотици велосипедисти ще се съберат пред театър София, откъдето ще тръгне специално организирано велошествие. Колоездачите ще преминат по бул. Евлоги Георгиев, насочвайки се към НДК, за да присъстват на официалното откриване на събитието. Паралелно с него на ъгъла на бул. Партиарх Евтимий и бул. Витоша феновете на движението ще участват в надбягване с препятствия по алеите на Националния дворец на културата. За единадесета поредна година официалният старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще бъде даден пред Националния дворец на културата в 10.00 часа.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top