fbpx
Начало » България » Най-успелите българи… според Иво Сиромахов!

Най-успелите българи… според Иво Сиромахов!

  • bobi
  • 30 юли 2018
  •  Коментарите са изключени за Най-успелите българи… според Иво Сиромахов!

Чета социалните мрежи и се натъжавам. Отвсякъде текат реки от черногледство и песимизъм. Това е абсолютно несправедливо. Сред нас има много успели хора и трябва просто да вземаме пример от тях и животът ни ще стане много по-добър.

Затова реших да направя една малка класация на най-успелите българи в различни области.

1. БИЗНЕС – Леля Гошка

Всеки бунак може да търка талончета, но само леля Гошка знае кое е правилното талонче. Докато вие тук се чудите ще ви стигнат ли парите за море, леля ви Гошка се е излегнала на палубата на 80-метровата си яхта и пие коктейли, докато двама мъже от топ 10 на “Мистър Свят” ѝ масажират петите.

2. НАУКА – Гала

Гала знае всичко за всички неща – от уринотерапията до каква марка копчета за ръкавели носи принц Хари. Тя е раздала много повече знания отколкото човечеството може да понесе.

3. ФУТБОЛ – Валери Божинов

Постигнал е нещо невиждано досега – доказа, че за един футболист изобщо не е важно да играе, а да се раздава, докато пее хитовете на Цеца в колата. (Кандидатурата му за най-успял българин беше издигната от Иконата и Асенчо Таксито)

4. ПОЛИТИКА – Николай Бареков

Каква блестяща политическа кариера – издигна се от личен свирач на Бойко Борисов, през бодър пропагандист на славните успехи на Цветан Василев, до евродепутата с най-неразбираем английски.

5. ТЪРГОВИЯ – Спас от Кочериново и Волен Сидеров

В тази област най-успелите българи са двама. И имат особени заслуги.

Никой друг българин не е продавал толкова успешно билети за никъде като Спас от Кочериново. Ето това е истинският продавач на мечти. Скромен онлайн труженик, който винаги може да ти уреди нещо евтинко. Особено ако си с десни убеждения.

Волен Сидеров пък продава фалшиви скандали. Когато му свършат парите, започва да се заканва, че ще развали коалицията и парите сами идват. Финансова стратегия, която е успешна вече три мандата.

6. ИЗКУСТВО – Герини Кол

Да превърнаш дупарата в артефакт, да издигнеш късата база до обект на художествено възпяване – това е новаторство в изкуството. Убеден съм, че творчеството на Герини Кол ще се изучава в музикалните училища. Както и приносът на Сузанита.

7. БАНКОВО ДЕЛО – Банкерката на Мартин Петров

Много хора се опитват да боравят с финансовите инструменти, но такъв талант се ражда веднъж на сто години.

8. ЕНЕРГЕТИКА – Гинка

Тая жена направи такава сделка, че направо ни спря тока. Сега нещо се опитват да я мотаят, но аз съм сигурен, че тя ще победи. Дерзай, Гинке, с теб съм. Българската енергетика трябва да бъде в здрави ръце.

9. ПАТРИОТИЗЪМ – Динко с ативьету

Туй бижанци-мижанци, сирийци-мирийци, афганистанци- мафганистанци, турци-мурци, сички триперят-мриперят от него. Патриотизмът е за простите хора. Колкото си по-неграмотен, толкова по истински българин си. Ко ма гльедаш тъй?

10. САМОТА – Шушана

ИВО СИРОМАХОВ

Вижте повече тук: http://ivosiromahov.com 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top