fbpx
Начало » България » Кристиан Костов приет в Бъркли със стипендия

Кристиан Костов приет в Бъркли със стипендия

  • netpro
  • 19 май 2017
  •  Коментарите са изключени за Кристиан Костов приет в Бъркли със стипендия
Kristian-Kostov

Най-хубавото за Кристиан Костов тепърва предстои.

Наскоро Кристиан Костов сподели, че кандидатства в най-престижния американски колеж „Бъркли“. Всичко засега минава по мед и масло и талантливото момче е прието в учебното заведение, което дори ще покрие половината от таксата му. А ако първата година покаже завиден успех, изцяло ще бъде освободен от огромната сума.

Става дума за 50 хиляди долара на година. Това е непосилна сума за Кристиан Костов и семейството му. Той не е спечелил особено от пеене, а баща му е готов да тегли огромен заем, за да го прати да учи зад океана. Но момчето не иска да причинява това на родителите си. Затова е решен догодина да пробва шанса си и да даде всичко от себе си, за да спечели пълна стипендия.

За целта, обаче, Крис трябва да вземе две години в училище за една. Това си е голямо предизвикателство, особено когато е съчетано с куп други ангажименти. След грандиозния успех на „Евровизия“, сега той заляга сериозно над учебниците.

Тъй като тази година няма как да смогне с целия материал, Кристиан Костов оставя американската си мечта за догодина. От университета са му заявили, че ще го изчакат до есента на 2018г. заради оправдателната му причина, но след това офертата отпада. Така че, на хлапето му предстои още една доста напрегната година!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top