fbpx
Начало » България » Известни ментори и влогъри с мотивиращи лекции

Известни ментори и влогъри с мотивиращи лекции

  • bobi
  • 14 мар. 2019
  •  Коментарите са изключени за Известни ментори и влогъри с мотивиращи лекции

Българският образователен портал Уча.се и Езикови училища „Интелект“ за втора поредна година организират езиковото състезание „Уча.се с Интелект“. То комбинира интензивно състезание по английски и немски език със забавления, игри и презентации от някои от най-вдъхновяващите хора в България. Оригиналният формат позволява на учениците да покажат знанията си по чужди езици и да повишат своята мотивация.

Състезанието ще се проведе от 19 до 21 април 2019 година под формата на тридневен лагер в подножието на връх Вихрен.

„През изминалите седем години Уча.се се стреми да показва, че образованието може да бъде едновременно вълнуващо, ефективно и гъвкаво. „Уча.се с Интелект“ се вписва чудесно във визията на екипа ни. Забавно и вдъхновяващо, състезанието дава поле за изява на учениците, които проявяват интерес към чуждите езици, насърчава ги да се развиват постоянно и им помага да намерят нови приятели“ – сподели основателят на сайта за видео уроци Дарин Маджаров.

„Владеенето на чужди езици е абсолютно наложително в глобалния свят, в който живеем. Чрез „Уча.се с Интелект“ искаме да помогнем на младите българи да подобрят знанията си по чужди езици и да повярват в способностите си, което ще им позволи да водят пълноценен живот. Вярваме, че оригиналното съчетаване на езиково състезание, мотивиращи лекции и забавни игри е ефективен начин за постигането на тази цел“ – добави Ваня Ананиева, основател на Езикови училища „Интелект“.

„Уча.се с Интелект“ ще протече в 3 кръга за ученици в 3 възрастови групи: 7 – 8 клас, 9 – 10 клас и 11 – 12 клас. В първи кръг участниците пишат есе на избрания от тях език – английски или немски, а във втори правят тест по същия език. Състезателите с най-високи резултати във всяка от шестте категории продължават в трети кръг – устен изпит с преподавателите от Езикови училища „Интелект“. Всички ученици получават сертификат за участие и имат шанса да спечелят специални награди, включително и дрон.

Освен езиково състезание „Уча.се с Интелект“ включва развлекателно-мотивационна програма със спорт, игри, кръжоци, импро театър и презентации от някои от най-вдъхновяващите ментори в България – Лазар Радков (Live To Lift), Юли Tонкин („НЕсеминарът“), Анастасия Димитрова (Zenom Pro) и влогърите Павел Колев, Христо Стефанов – Ицака и Цветина Цолова. Лекторите ще дадат ценни съвети на учениците как да учат ефективно, как да развиват уменията си и как да постигат целите си, а след това ще отговарят на въпросите им.

Участниците заплащат единствено престоя си в хотел Terra Complex в Банско, като за 140 лв. получават закуска, обяд, вечеря и достъп до СПА и басейн за две вечери. Всички обучителни дейности, развлечения и лекции са безплатни. Престоят за учителите е на същата цена. На всеки 15 регистрирани ученици от едно училище един учител получава право на безплатен престой.

Желаещите да участват в „Уча.се с Интелект“ могат да кандидатстват на:

https://www.uchase-s-intellect.bg/

Повече за Уча.се

Уча.се е онлайн платформа с видео уроци на разбираем и интересен език. Със своите над 14 000 видео урока и теста, разработени от едни от най-добрите български учители, сайтът помага на учениците от 1. до 12. клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. Материалите следват официалната училищна програма на Министерството на образованието и науката (МОН) и са съобразени с Държавните образователни изисквания (ДОИ). До момента уроците са изгледани над 41 000 000 пъти от над 570 000 регистрирани ученици, учители и родители. От създаването си през 2012 г. Уча.се печели над 20 награди, сред които и наградата на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за специален принос към развитието на ИТ сектора.

Повече за Езикови училища „Интелект“

Езикови училища „Интелект“ са образователна институция с 19-годишен опит в преподаването на чужди езици. Досега над 30 000 души са преминали обучение в „Интелект“ по един или повече от следните езици: английски, немски, испански, италиански, френски и български език за чужденци. „Интелект“ разполага с 6 бази в София и с 1 филиал в Лондон, Великобритания.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top