fbpx
Начало » България » Д-р Самози получи наградата Емералд за отличителен рецензент

Д-р Самози получи наградата Емералд за отличителен рецензент

  • netpro
  • 15 юли 2015
  •  Коментарите са изключени за Д-р Самози получи наградата Емералд за отличителен рецензент
leslie3

Д-р Лесли Самози, академичен директор на програмата по MBA в СИТИ Колидж (Международният факултет на Университета в Шефийлд) беше избран за носител на наградата за отличителен рецензент от Балтийското издание по мениджмънт (Baltic Journal of Management), на Наградите на научната мрежа Емералд за отлични постижения за 2015 (Emerald Literati Network Awards for Excellence). 

Наградата представлява и цялостно признаване на значителения принос на д-р Самози като рецензент на академични статии за цялата 2014 година. Всяка година Наградите Емералд канят редакционния екип на всяко издание да номинира до двама рецензенти за тази награда.

„Искаме да благодарим на д-р Лесли Самози за отличната му работа като рецензент, защото без неговите усилия и всеотдайност, списанията към Емералд нямаха да имат правото да се наричат научни“, каза г-н Джим Боудън, Мениджър академични връзки в Emerald Group Publishing Limited.

Международният факултет на Университета в Шефийлд сърдечно поздрави д-р Самози за неговата награда и каза, че се гордее, че има учени от такъв висок калибър в академичната общност на факултета. 

Д-р Лесли Самози е известен учен в областта на организационната промяна и мениджмънт на промяната. Той е старши лектор и академичен директор на магистърската програма по бизнес администрация (MBA) в СИТИ Колидж (Международния факултет на Университета в Шефийлд) и основател и съ-ръководител на Лабораторията за стратегически мениджмънт на хора. Член е на Международния факултет на Асоциацията на MBA програмите (AMBA) и редовен оценител на финансови проекти на Европейския съюз. 

Повече за биографията на д-р Лесли Самози, можете да намерите на официалната му страница на сайта на университета.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top