fbpx
Начало » България » Бизнес лидери от над 28 страни пристигат в София

Бизнес лидери от над 28 страни пристигат в София

  • bobi
  • 07 авг. 2017
  •  Коментарите са изключени за Бизнес лидери от над 28 страни пристигат в София

Dare to Scale или как успешно да мащабираме бизнеса и идеите си. С това послание ще се опита да предизвика предприемачи и бизнес лидери от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) Endeavor на първата си голяма конференция в България, която ще се проведе на 23 октомври 2017 г. в София, от 9.00 до 15.30 ч., в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“.

Конференцията Dare to Scale се организира от българския офис на глобалната мрежа Endeavor – неправителствена организация, която оперира в 28 страни и подкрепя повече от 1500 предприемачи, развиващи компании с приходи за 10 млрд. долара за 2016 г. Събитието ще събере на едно място 200 топ предприемачи, мениджъри, бизнес лидери и инвеститори от целия свят. Конференцията ще бъде подкрепена от водещи международни компании, финансови институции и медии.

В конференцията ще участва и президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевненлиев.

„Dare to Scale е ключово събитие, защото поставя България и Централна и Източна Европа на световната предприемаческа карта и е отлична възможност да демонстрира нарастващия предприемачески потенциал в страната и региона. Endeavor Bulgaria има амбицията да играе ключова роля в разрастващата се предприемаческа екосистема в България и ЦИЕ, предоставяйки помощ и ресурс на тези, които желаят да развиват своите компании и идеи на глобално ниво. Проучванията ни показват, че няма друго събитие, което да е насочено именно към тази група предприемачи и предизвикателствата пред тях. Целта ни е да създадем платформа, чрез която предприемачите в региона да споделят по между си тези предизвикателства и заедно да намират решения и нови възможности“, коментира Момчил Василев, изпълнителен директор на българския офис на Endeavor.

На конференцията ще бъдат представени вдъхновяващи бизнес модели, предприемачи и компании от мрежата на Endeavor, които са успели да разгърнат своя голям потенциал и вече са направили или предстои да направят следващата голяма крачка в своето развитие в посока разрастване на бизнеса и излизане на международните пазари. Ще бъдат коментирани още предизвикателствата и решенията при набирането на капитал и финансиране в Централна и Източна Европа.

Конферецията DaretoScale предхожда 75-тия Международен селекционен панел на Endeavor, на който София ще бъде домакин (за първи път в историята на Endeavor) на 23-25 октомври 2017 г. Международните панели на Endeavor се провеждат 8 пъти годишно в различни градове по света – от Куала Лумпур до Сан Франциско и от Йоханесбург до Лондон. По време на панелите ментори и предприемачи от глобалната мрежа на Endeavor избират нови членове на своята общност на база утвърден от организацията алгоритъм за подбор.

В международните панели традиционно участват доказани имена в световния бизнес от ранга на Рейд Хофман, основател на Linkedin, Джош Силвърман, бивш главен изпълнителен директор на Skype; Диего Пиачентини, вицепрезидент на Amazon и други.

Регистрация за събитието може да бъде направена тук.

Източник: www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top