fbpx
Начало » Любопитно » Щастливите дни през месец юни

Щастливите дни през месец юни

  • netpro
  • 02 юни 2017
  •  Коментарите са изключени за Щастливите дни през месец юни
o-HAPPY-PEOPLE-facebook

Първият месец на лятото е богат на благоприятни енергийни дни.

По време на тези периоди, всеки може да реализира своите планове и да постигне изпълнение на желанията си.

А астролозите призовават за бдителност и внимание, за да не пропуснете незначителните детайли, защото в тях най-често се крият отговорите на трудните въпроси.

Кои са най-хубавите дни през юни, вижте:

Петък, 9 юни – продуктивен ден

Пълнолуние в Стрелец зарежда хората със силна енергия, която може да се използва за постигане на успехи в бизнеса. Този ден е успешен за  активна работа по собствените ви проекти и планове. Лесно се подреждат в петък делата с бюрократичните органи на властта: за хората е по-лесно да оформят необходимите документи за решаване на правни проблеми.

Времето е благоприятно за ново начало, свързано с воденето на собствен бизнес, полагане на основите за скорошно издигане в  кариерата или намиране на нова работа. Според астролозите в този ден носят успех командировки и пътувания на къси разстояния. Във връзка с пика на Луната на 9 юни, могат да се извършват ритуали за постигане на благосъстояние.

Петък и събота, 16 и 17 юни – дни за планиране

Периодът на намаляващата Луна в съзвездие Риби е благоприятен за активно планиране на вашата дейност. Тези дни, според астролозите, носят късмет в работата, в приключването на делата, започнати  по време на растежа на Луната, и в решаването на правни въпроси.

Под влияние на намаляващата Луна активността се забавя до известна степен, но дните са благоприятни за почивка и пътуване, за сдобиване с  нови положителни емоции.

Третата фаза на Луната е подходяща за самостоятелно развитие, самоусъвършенстване и духовно израстване. Съботата гарантира съставянето на перфектни планове за следващата седмица и работата с точни изчисления.

Вторник и сряда, 20 и 21 юни – дни на материална стабилност
Намаляващата Луна в Телец предразполага към активни действия в сферата на бизнеса. Тези дни, с необходимото старание и постоянство, ще бъдат решени идеално случаи, свързани с покупко–продажба на недвижими имоти, изготвяне на финансови оценки и планове за разходи.

Астролозите препоръчват да се завършат всички отговорни дела, защото във вторник и сряда под влияние на съзвездието Телец се изострят вниманието и умствените способности. Във връзка с намаляването на Луната енергията малко се снижава и това време е важно да се проведе в тиха среда, като се изключват емоционалните натоварвания.

Неделя, 25 юни – стабилен ден 

Растежът на Луната в Рак зарежда деня със стабилна енергия, необходима за успешното изпълнение на планираните задачи. Сравнително добре се придвижват въпроси, свързани със съдебната практика.

Този ден ще е добре да се прояви лека физическа активност, насочена към укрепване и развитие на силата на волята. Всякакви спортни дейности ще получат допълнително енергийно захранване, така че не бива да се отлагат планираните тренировки.

През този период астролозите препоръчват да започне разработката на  планове за близкото бъдеще, за да се реализират и да се постигне  благополучие в най-кратки срокове.

Източник: www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top