fbpx
Начало » България » Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград

Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград

  • netpro
  • 08 юни 2016
  •  Коментарите са изключени за Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград

За втора поредна година започва лятното турне на електроинструментите на Бош. Водещ на шоуто ще бъде всеобщият любимец Део, който ще поддържа градусите на доброто настроение със забавни състезателни игри на тема футбол, лято и електроинструменти. Първата локация ще е в Благоевград, ден след старта на най-атрактивното и очаквано спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол.

  По време на БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016 ще има специално конструирани Bosch джаги, състезания по бързина и ловкост с водоструйки и IXO акумулаторни отвертки, а творчески настроените фенове ще изработват оригинални модели къщички за птици, щайги за бира и кашпи за цветя. Изработването на кашпи е част от политиката за корпоративна социална отговорност на „Bosch Електроинструменти“ – те ще бъдат подарявани на общините, за да красят градините и парковете на всеки град.

БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016 събира феновете си в шест големи града на България. Повече за игрите и забавленията с електроинструментите Bosch можете да научите на Фейсбук страницата facebook.com/BOSCHfans. Там ще има живи видео включвания, интерактивни игри със снимки, много футболни емоции и изненади. За най-активните фенове ще има награди като акумулаторни отвертки IXO, водоструйки, футболни топки и какво ли още не.

Графикът на БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016:

11.06.2016 – Благоевград, площад „Георги Измирлиев“, фонтаните пред общината;

18.06.2016 – Стара Загора, площадът пред общината до парк „5-ти октомври“;

25.06.2016 – Пловдив, площад „Централен“ до северния вход на пощата;

02.07.2016 – Варна, бул. „Сливница“, до хотел „Черно море“;

09.07.2016 – Велико Търново, вход на парк „Марно поле“;

16.07.2016 – Бургас, площад „Тройката“, срещу Триа Сити Център

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top