fbpx
Начало » Любопитно » Чисто нов пансион се открива в AMADEUS International School Vienna

Чисто нов пансион се открива в AMADEUS International School Vienna

  • myotova
  • 12 авг. 2021
  •  Коментарите са изключени за Чисто нов пансион се открива в AMADEUS International School Vienna

Международно училище AMADEUS Виена ще започне новата учебна година в края на август с нетърпение и огромно вълнение. Не само ще отворим четвъртата си академична програма, свързана с IB, с акцент върху музиката, но също така ще добавим и трета училищна сграда към кампуса при откриването на нов напълно реновиран пансион.

„5-звездно“ качване на борда

AMADEUS предлага първокласни пансиони на ученици в продължение на много години, но тъй като училището расте и ние искаме да предоставим на нашите ученици най -добрите условия за процъфтяване и развитие, сега надграждаме нашите пансиони и правим още повече място за учене.

„Ако пансионите бяха със звездни оценки, този определено щеше да има 5“ – споделя Джеръми Хаус, ръководител на училището

Новият изключителен пансион има капацитет за повече от 130 ученици, като момичета и момчета живеят в две различни секции. Стаите обикновено се споделят от двама студенти, като във всяка стая има самостоятелна баня. Къщата предлага много място за общуване и учене, с кухни за чай на всеки етаж, шезлонги, външни балкони, вътрешен двор и голяма социална трапезария, където студентите могат да се насладят на храната, приготвена от нашите готвачи. Вижте новите ни съоръжения с виртуална обиколка: от тук.

„Почти всички мои приятели са от други страни от цял ​​свят; страхотно е да научиш за различните езици, традиции и храната в други държави. Особено харесвам храната! „– ученик от AMADEUS

Местоположението също е наистина уникално. Учениците в AMADEUS живеят точно до училището, а точно до него е разположен прекрасен зелен парк, където могат да се разхождат. От покрива на къщие си, те могат да се насладят на живописната гледка на Виена от едната страна и планините от другата. Пътуването до центъра на града отнема не повече от 25 минути с трамвая, а международното летище е само на 35 минути с такси. Училището се намира в красивия и спокоен 18 -ти квартал на Виена – безопасен жилищен район със зелени паркове, спортни зони и кафенета.

AMADEUS Виена – Международно образование с отличие

AMADEUS International School Vienna е IB интернат за ученици на възраст от 3 до 18 години. В момента мултинационалната общност се състои от 290 ученици, с приблизително 70 ученици, които живеят тук. Езикът на преподаване е английски, но учениците също посещават немски, за да могат да говорят езика на приемащата ги страна.

AMADEUS предлага четири академични IB програми: програмата за начална възраст ученици (на възраст 3-11), програма за ученици на възраст от 12 до 16 години, програма за диплома (на възраст 17-18) и програма, свързана с кариерата (на възраст 17-18 ). Като нещо уникално, AMADEUS предлага и на учениците да посещават академия за музика и изкуства в училището, където могат да открият или развият своите умения в областта на музиката, изкуствата, театъра или танците.

С дългогодишен опит в преподаването на музикални класове на високо ниво, заедно с академичното обучение на учениците, AMADEUS вече може с гордост да предостави на студентите възможността да комбинират двата елемента. Като първото училище в Европа, предлагащо диплома за музикално ниво 3 на BTEC, сега предлагаме програма за кариера IB с фокус върху музиката. Това е идеалният път за студенти, които искат да продължат да учат музика на университетско ниво или да продължат професионална музикална кариера.

AMADEUS се фокусира върху образователните различия и се стреми да бъде „бижуто на короната на международното образование в Австрия“. Това се постига чрез уникалния фокус върху съпровождането, осигуряващ личен подход в подкрепа на младите хора, докато те реализират своя най -висок потенциал. Независимо дали става въпрос за инженерство, архитектура, право, музика, изкуство, международен бизнес, математика, финанси, психология, физика или нещо друго, силните страни, таланта, характера и лидерския потенциал на учениците се възпитават в нашата общност.

 

За повече информация относно училището и нашите програми, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете директно с нас:

Уебсайт: https://amadeus-vienna.com/

Имейл: admissions@amadeus-vienna.com

Телефон: +43 1 470 3037 00

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top