fbpx
Начало » Бакалавър » Учи бизнес, мениджмънт и финанси в University of Sunderland

Учи бизнес, мениджмънт и финанси в University of Sunderland

  • Lyubina Panayotova
  • 10 юни 2019
  •  Коментарите са изключени за Учи бизнес, мениджмънт и финанси в University of Sunderland

Светът на бизнеса и мениджмънта е изключително динамичен. Средата, в която трябва да работиш, е постоянно променяща се и развиваща се. Tочно за това University of Sunderland предлага разнообразие от специалности, които покриват всички аспекти на съвременните бизнес и мениджмънт.

Факултетът по бизнес, право и туризъм на University of Sunderland е разположен в модерния кампус Sir Tom Cowie, St. Peter’s. Локацията е фантастична, само на миля от центъра на града и от брега и студентите имат достъп до модерни съоръжения за учене и забавления в свободното си време.

Основната характеристика на факултета до голяма степен се основава на учене чрез практика. Като по този начин, благодарение на натрупаните съществени знания и умения, завършващите са готови за пазара на труда и се отличават още от първия ден във всяка организация, към която се присъединят. Преподавателският състав е изключителен, изцяло посветен на работата си със студентите и на това те да развият пълния си потенциал.“, споделя професор Лорънс Белами, декан на Факултета по бизнес, право и туризъм.

 

Бизнес специалностите в University of Sunderland включват:

Бакалавърски програми:

BA (Hons) International Business
BA (Hons) Accounting and Finance
BA (Hons) Business and Management
BA (Hons) Business and Financial Management
BA (Hons) Business and Marketing Management
BA (Hons) Business and Human Resource Management
BA (Hons) Business and Economics
BA (Hons) Management (2-Year Accelerated Degree)

Магистърски програми:

MBA
MA International Business Management
MA Marketing
MA Integrated Marketing Communications
MSc Digital Marketing and Analytics
MSc Finance and Management
MSc Human Resource Management

За да разгледате всички специалности, моля посетете този линк.

 

Получи цялостно бизнес образование

В University of Sunderland ще получиш всички ресурси, които са ти необходими, за да изпревариш конкуренцията. Независимо дали това е осигуряване на работно място, бизнес контакти или съвети от твоя академичен наставник. Ще имаш достъп до всичко, от което се нуждаеш, за да се отличиш от останалите кандидати за работа.

Бизнес специалностите в University of Sunderland Business са класирани на 3-то място в класацията UK Engagement Survey 2018.

 

Глобалният университет

Специалностите в University of Sunderland се признават в световен мащаб. Освен това можете да следвате в кампусите в Лондон и Хонг Конг, както и чрез мрежата от транснационални образователни партньори в целия свят, включително и Малайзия, Оман, Сингапур, Тринидад и Тобаго, Кения, Узбекистан и Виетнам.

Университетът е световна водеща роля в научните изследвания в 10 сфери според последните изследвания Research Excellence Framework (REF).

 

Дипломирай се като висококвалифициран кандидат

Ще завършиш Sunderland като висококвалифициран и можещ кандидат, способен да започне кариерата си в най-различни сектори. Много от специалностите са акредитирани от индустриите и организации като CIM, ACCA, CMI, CIMA. Това е гаранция, че ще учиш във висока квалификация  и ще си повече от готов да започнеш работа.

В малкият свят на бизнеса и мениджмънта, диплома от University of Sunderland може да изиграе съществена роля в старта ти към успешна кариера в индустрията.

100% от дипломиралите се в степен бакалавър със специалност Счетоводство и финанси са наети на работа или продължават обучението си в рамките на шест месеца от завършването си. (DLHE 2016/17)

 

Научи повече

За да научиш повече за обучението по Бизнес, мениджмънт и финанси в University of Sunderland, се свържи с europe@sunderland.ac.uk.

www.sunderland.ac.uk

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top