fbpx
Начало » Бакалавър » Учете мода, изкуство и дизайн в Италия

Учете мода, изкуство и дизайн в Италия

  • netpro
  • 15 февр. 2017
  •  Коментарите са изключени за Учете мода, изкуство и дизайн в Италия
1 3

 

На 21-23 февруари един от най-реномираните колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа  ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN (IED) ще проведе презентации и творчески семинари във Варна, София и Пловдив, както следва:

·         Варна – 21 февруари, х-л „Димят“, 18:30 часа

·         София – 22 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 часа

·         Пловдив – 23 февруари, х-л „Тримонциум“ 18.30 часа

Предварителна регистрация за събитието можете да направите ТУК.

 

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и многообразните образователни програми на английски, италиански и испански език, IED е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа

 

Презентациите ще представят колежа, неговите програми, възможностите за стипендии и кариерно развитие. Творческите семинари ще се състоят от лекция и интерактивна сесия с аудиторията, които ще се водят от Габриеле Горети – координатор на факултета по мода в IED Флоренция.

 

IED предлага бакалавърски и магистърски програми, мастър курсове, едногодишни специализации и летни курсове на английски, италиански и испански език. Сред най-атрактивните специалности се нареждат: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

 

На срещата ще можете да научите и за стипендии за прием в бакалавърските програми, които покриват 50% от таксата за обучение.

 

От 2016г. в IED успешно се прилага метод за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи за бакалвърски програми, което прави института много по-достъпен за българските кандидат-студенти.

 

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улесняват навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, между които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

 

Очакваме ви на:

·         21 февруари – Варна, х-л „Димят“, 18:30 часа

·         22 февруари – София, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 часа

·         23 февруари, Пловдив, х-л „Тримонциум“ 18.30 часа

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top