fbpx
Начало » Средно образование » Кандидатстване средно образование » УЧЕНИЦИ ОТ СТАМБОЛИЙСКИ ПОЗДРАВИХА МОН ЗА БАНГО ВАСИЛ

УЧЕНИЦИ ОТ СТАМБОЛИЙСКИ ПОЗДРАВИХА МОН ЗА БАНГО ВАСИЛ

  • netpro
  • 13 ян. 2017
  •  Коментарите са изключени за УЧЕНИЦИ ОТ СТАМБОЛИЙСКИ ПОЗДРАВИХА МОН ЗА БАНГО ВАСИЛ
IMG 8357А

Ученици от ОУ „Христо Ботев“ в Стамболийски поздравиха екипа на Министерството на образованието и науката по повод ромската Нова година – Василица. Децата изпълниха два танца и разиграха съвременен вариант на приказката „Дядо вади ряпа“. Те пожелаха на екипа успешна година, след което сурвакаха за здраве зам.-министрите Диян Стаматов и Красимир Киряков. От своя страна двамата подариха на учениците образователни игри и книжки.

След тържеството възпитаниците на ОУ „Христо Ботев“ питаха зам.-министрите за любимите им предмети и учители в училище. „Аз обичах ученето и с удоволствие влизах в часовете по български език и литература. Обичах и да ходя на екскурзии“, каза зам.-министър Киряков. Диян Стаматов обясни, че е харесвал музиката и биологията, но вторият предмет се е превърнал в негова страст. Двамата добавиха, че имат прекрасни спомени от учителите си.

Посещението на децата от Стамболийски беше организирано от Центъра за междуетнически диалог  и толерантност „Амалипе“. Основното училище в града е едно от 240-те, в които Центърът оказва подкрепа на учениците от ромски произход.   

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top