fbpx
Начало » България » Трима млади българи в Лондон помагат да спестите от самолетни билети

Трима млади българи в Лондон помагат да спестите от самолетни билети

  • netpro
  • 07 юни 2017
  •  Коментарите са изключени за Трима млади българи в Лондон помагат да спестите от самолетни билети
14821860083158

Компанията SpareFare.net е основана от трима българи, състуденти от London School of Economics. SpareFare.net помага на хората, които имат неизползвани самолетни билети и почивки, да ги продадат и възстановят парите си.

Представете си, че ви предстои ваканция. Купили сте си самолетен билет. Не е евтин, но сте очаквали пътуването дълго и парите нямат значение. Обаче, нещо неочаквано се случва и пътуването пропада. Нека да не е лоша причината за това – например, ви предлагат една супер интересна и чудесно платена работа, която трябва да започнете веднага. Ех, пропадна пътуването. Ами, билета? Изведнъж разбирате, че парите за него имат значение. Има ли начин да си върнете парите за билета? Ще сте доволни и на непълната компенсация. Представяте си, че с част от парите ще може да си купите нов костюм или чанта за новата работа. . .

Не е нужно да пътувате много, за да попаднете в описаната ситуация. А дори да не пътувате, вероятно може да си представите драмата.

Не се тревожете повече за подобни проблеми. Решение са намерили тримата основателите на компанията SpareFare.net за продажба на самолетни билети и почивки, които не могат да бъдат ползвани от собствениците им. Срещаме ви с тях, защото те са българи и живеят в Лондон.

Партньори в SpareFare.net са Георги, Галена и Здравко. Те се запознават в Лондонското училище по икономика и политически науки, докато са студенти. Идеята за бизнеса идва на Георги, който заради пропаднало пътуване, се озовава с ненужен скъп билет.

Желанието на тримата млади предприемачи е да направят бизнес, който не само ще възстановява парите от пропаднали пътувания – както самолетни, така и за хотел – но и ще защити клиентите от измама.

Първият продаден билет на компанията е за полет от Лондон до Ню Йорк. Всичко минава по план. И продавачът, и купувачът са доволни. Младите бизнесмени още повече. Същата вечер отпразнуват продажбата с шампанско.

В момента екипът на SpareFare.net се състои от 8 души. Бизнесът се разраства. Галена, която е адвокат в международна кантора, казва, че планира да напусне работа си и да се отдаде напълно на общия бизнес, ако той продължава да расте.

Компанията SpareFare.net е включила на сайта си много полети от и до България, така че следващия път, когато пътувате може да проверите за полети! Проверете и полетите от Лондон до екзотични дестинации! Ако в момента няма билети до конкретна дестинация, чрез сайта може да бъде изпратен имейл, когато търсените полети станат налични. 

 Източник: bulgariansinlondon.com

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top