fbpx
Начало » Новини » Тодор Танев ще остане министър, дори и Реформаторския блок да оттегли доверието си от него

Тодор Танев ще остане министър, дори и Реформаторския блок да оттегли доверието си от него

  • netpro
  • 14 дек. 2015
  •  Коментарите са изключени за Тодор Танев ще остане министър, дори и Реформаторския блок да оттегли доверието си от него
T Tanev1 final

Министърът на образованието Тодор Танев обяви, че ще остане министър, дори и излъчилият го Реформаторски блок да оттегли доверието си от него. Пред БНР професорът заяви, че в този случай би отишъл при премиера и би попитал: „Г-н министър-председател, снето е доверието от мен по някакви причини. Моля ви, преценете положението, как това се отразява върху цялата ваша конструкция, върху управляващата коалиция и ми кажете оставам, или не оставам“.

Министър Танев заяви, че не е бил разбран правилно, когато е изтълкувал липсата на внимание от страна на премиера към него като знак, че подкрепя работата му в Министерството на образованието и науката.

„Измежду няколко министри, които има наоколо, той има време с няколко да говори там, където има проблем. Щом няма време да говори с мен в тази паметна седмица, която минава, значи няма проблем“, уточни Танев.

От момента, в който съм министър, изпълнявам реформаторската програма. Тя е за всички деца, включително и за децата на хората в партиите, които не участват в управлението, каза още проф. Танев.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top