fbpx
Начало » България » Телерик организира курс за разработка на приложения за iPhone и iPad

Телерик организира курс за разработка на приложения за iPhone и iPad

  • netpro
  • 10 мар. 2017
  •  Коментарите са изключени за Телерик организира курс за разработка на приложения за iPhone и iPad
Ipad-and-Iphone

Телерик Академия – водещата образователна организация, която разширява и надгражда традиционното обучение в сферата на дигиталните технологии, обяви днес, че на 13 март стартира безплатен курс за разработка на приложения за iPhone и iPad. Обучението е насочено към специалисти с опит в обектно-ориентираното програмиране и ще се предлага в присъствена и онлайн форма.

Всички желаещи е необходимо да се регистрират на уебсайта на Телерик Академия. Присъствените места са ограничени. Първите 30 регистрирани ще имат възможност да посещават на живо лекциите към курса „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ в учебния център на организацията в София, а останалите – да се обучават онлайн.

В рамките на курса участниците ще усвоят програмните езици Objective-C и Swift. Те ще се запознаят подробно с най-новата версия на операционната система iOS и платформата за потребителски интерфейс Cocoa Touch. Курсистите ще се научат още да работят с данни от отдалечени сървъри, да използват вградените функционалности на iPhone, както и да създават красиви анимации с код.

Обучението има изцяло практически фокус. Продължава четири седмици и завършва със създаване и защита на проект. Така, в края на курса участниците ще могат да разработват функционални решения за iPhone и iPad, отговарящи на най-модерните тенденции и изисквания в сферата на мобилните приложения.

Курсът „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ е част от интензивната 12-месечна програма за подготовка на софтуерни инженери – Софтуерна Телерик Академия. В обучението ще се включат едновременно участници от редовната програма и външни курсисти. От старта на инициативата през 2009 г. близо 5 хил. души са се обучавали присъствено в Софтуерната Телерик Академия. Още над 42 хил. души са използвали видео ресурсите на организацията, гледани над 5 млн. пъти.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top