fbpx
Начало » Бакалавър » Състезание за специална стипендия до 2000 евро за програмата по Food & Beverage Management

Състезание за специална стипендия до 2000 евро за програмата по Food & Beverage Management

  • Milena Uzunova
  • 29 авг. 2017
  •  Коментарите са изключени за Състезание за специална стипендия до 2000 евро за програмата по Food & Beverage Management

Кулинарна Академия HRC организира конкурс  за специална стипендия за програмата Food & Beverage Management. Конкурсът е отворен и можете да се включите в него като изпратите Вашата кандидатура не по-късно от 30 септември 2017.

За да участватe в конкурса, трябва да:

1. Кандидатствате за програмата по F&B Мениджмънт като попълните апликационна форма на: http://hrcacademy.com/bg/kandidatstvaj.

2. Решите нашия бизнес казус и да изпратите необходимите документи до 30 септември 2017 на:  info@hrcacademy.com.

Бизнес казус:

  1. Допълнителни указания за „сториборда“: той трябва в писмен или графичен вид да представи бизнес идеята. Целта му е да ни помогне да разберем как бихте изградили Вашия бизнес и кои са неговите ключови елементи. Можете да представите Вашия сториборд в Word, Powerpoint или друга платформа по Ваш избор или просто да сканирате Вашата история, която сте подготвили на хартия.

 

  1. Опитайте се да направите реалистичен финансов план, който да представите в структуриран и ясен вид. Фокусирайте се върху основните елементи на финансовия план и се опитайте да представите цялостна картина на финансовата страна на проекта си.

 

За да бъдем максимално справедливи, ние ще ви дадем 50% за първата част и 50% за втората част на казуса.

Моля, изпращайте вашите материалина английски език на  info@hrcacademy.com, а ако файловете Ви са твърде големи, използвате външни платформи за трансфер на файлове (например – Dropbox, Google Drive, wetransfer.com, и т.н.).

Краен срок за изпращане на материалите – 30 септември 2017 г. Резултатите ще бъдат обявени след 16 октомври 2017 г. В случай, че все още не сте кандидатствали за програмата F&B Маниджмънт на Кулинарна академия HRC, направете го възможно най-скоро, тъй като стипендията може да бъде предоставена само на приет курсист. Право на участие в конкурса имат всички кандидати от страни от ЕС и граждани на други страни, които желаят да се обучават в съответната програма.

Желаем ви успех!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top