fbpx
Начало » България » Студентският съвет ще отбележи 20 години от създаването си и ще награди най-добрите студенти на Софийския университет

Студентският съвет ще отбележи 20 години от създаването си и ще награди най-добрите студенти на Софийския университет

  • netpro
  • 10 май 2017
  •  Коментарите са изключени за Студентският съвет ще отбележи 20 години от създаването си и ще награди най-добрите студенти на Софийския университет
3587

На 12.05.2017 г. от 20:00 ч. на тържествена церемония в Аулата в Ректората Студентският съвет при Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще отбележи 20 години от създаването си. 

На церемонията ще бъдат връчени наградите на победителите в конкурса „Студент на годината“ 2017, който се провежда под патронажа на ректора на Университета проф. дфн Анастас Герджиков. 

Жури с председател ректорът проф. дфн Анастас Герджиков и членове заместник-ректорът доц. д-р Георги Вълчев, деканът на Юридическия факултет проф. д-р Сашо Пенов, главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев, президентът на Musala Soft JSC г-жа Елена Маринова, ректорът на Софийския университет (2007-2015 г.) проф. дин Иван Илчев, проф. д-р инж. Костадин Костадинов от Института по механика при Българската академия на науките, председателят на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика в Столичния общински съвет Веселин Милев, народният представител и преподавател в Софийския университет г-жа Милена Дамянова и председателят на Националното представителство на студентските съвети г-жа Яна Вангелова разгледа постъпилите 94 кандидатури и определи победителите в следните категории:

 –       „Педагогически науки“;

–       „Хуманитарни науки“;

–       „Социални науки“;

–       „Стопански науки“;

–       „Правни науки“;

–       „Природни науки”;

–       „Математика и информатика“;

–       „Здравеопазване“;

–       „Доброволческа дейност“ и

–       „Спорт“.

Тази година за първи път в рамките на конкурса ще бъде връчена и награда „Докторант на годината“. Церемонията ще бъде осъществена със специалното участие на Софийския духов оркестър, Камерния хор към Националната музикална академия „Панчо Владигеров” и Театър-Лаборатория „Алма Алтер“. Спонсори на събитието са Национално представителство на студентските съвети в България, софтуерна компания „Мусала софт”, Издателство „Ентусиаст“ и Театър 199 „Валентин Стойчев”.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top