fbpx
Начало » България » Стипендии за талантливи деца по проект „Креативност без граници“

Стипендии за талантливи деца по проект „Креативност без граници“

  • netpro
  • 06 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за талантливи деца по проект „Креативност без граници“
student test taking

Фондация Be Creative, съвместно с Fusion Academy – институция за неформално обучение на деца и възрастни по езици и изкуства, търсят талантливи деца, на които да осигурят стипендии по проект „Креативност без граници“.

Проектът е насочен към набиране на стипендии за обучението на талантливи деца от семейства с ниски доходи чрез иновативни образователни технологии. Стипендиите са целогодишни обучителни курсове по езици и изкуства на деца от 5 до 14-годишна възраст, провеждани от Fusion Academy.

Целта на Fusion Academy е да осигури среда, в която всяко дете да реализира своите емоции, въображение, потребностите си от комуникация и творческа изява. Успоредно с конкретните знания, преподавателите целят да въведат децата в етапите на цялостния творчески процес чрез средствата на вида изкуство или език, който изучават. Стремят се чрез задълбочена индивидуална работа с всяко дете да разкрият и обогатят неговите качества. Важен резултат, към който е насочено цялостното обучение по изкуства и езици, е и изграждането на собствена гледна точка и разбирането на чуждата. 

Във Fusion Academy можете да намерите много и различни курсове, посветени на развитието на креативното мислене, потенциалите и талантите у децата ви, а курсовете, за които можете да кандидатствате за стипендия за целогодишно обучение за вашите деца са:

Изобразително изкуство, 5-14 г.

Дигитално рисуване, 7-14 г.

Мода, 9-14 г.

Дизайн, 9-14 г.

Театрална школа, 7-14 г.

Съвременен танц, 7-14 г.

Куклен театър, 6-10 г.

Фотография, 8-14 г.

Английски език, 5-14 г.

Ако вашето дете има желание да твори или да учи езици, но не можете да си го позволите поради ограничен бюджет, можете да кандидатствате за стипендия до 15 октомври.

Всички родители на деца, които искат да се потопят в света на езиците и изкуствата, могат да се свържат с организаторите на телефон 0883 396 319 или на мейл becreativefoundation@gmail.com.

За повече информация относно стипендиантската програма, както и формуляр за кандидатстване, можете да намерите тук.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top