fbpx
Начало » България » Стартира Content Marketing Program 2016

Стартира Content Marketing Program 2016

  • netpro
  • 04 окт. 2016
  •  Коментарите са изключени за Стартира Content Marketing Program 2016
beied-website-visual

През ноември стартира най- новата професионална програма на  BEIED Bulgaria  и TriplePro , фокусирана върху създаването и управлението на маркетинг съдържание.

Осъзнатата нужда от нов поглед върху пазарите и инструментите на маркетинга създаде обучение – реализирано с екип от опитни експерти в бранша.

Днешните бизнес лидери разбират, че традиционният маркетинг е все по-малко ефективен, а необходимостта от интегрирано полезно и стойностно съдържание става все по-голяма.

Content Marketing Program 2016 цели да помогне на съвременните маркетолози, дизайнери, бранд мениджъри, специалисти по маркетинг в социалните медии, да усъвършенстват изкуството на създаването и планирането на ценно съдържание.

Програмата включва поредица от реални казуси от бизнеса практиката, екипни задачи, дискусии, симулации и предизвикателства. Истинската същност на Content Marketing програмата е в събирането на практически знания и придобиване на специализиран набор от умения, за да издигнете маркетинг квалификацията си на следващо по-високо ниво. Маркетинг чрез съдържание приема различни форми и размери. В същността на този тип маркетинг стои създаването на най-доброто текстово и визуално съдържание – от инфографика, публикация в социалните медии, онлайн брошура, лендинг страница до видео или картичка. Това е най-добрият и успешен начин за ангажиране на настоящи и потенциални клиенти. Доброто съдържание забавлява и образова като достига до клиенти и партньори, без да продава директно.

За повече информация: http://beied.com/bg/content-marketing-program-2016/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top