fbpx
Начало » България » Стартира записването за Сезон 3 на Бизнес академията 9 Academy

Стартира записването за Сезон 3 на Бизнес академията 9 Academy

  • netpro
  • 25 авг. 2015
  •  Коментарите са изключени за Стартира записването за Сезон 3 на Бизнес академията 9 Academy
9 Academy

С първите си два сезона 9 Academy доказа, че младите предприемчиви хора в България имат нужда от общуване помежду си, съчетано с обучителна среда, която им позволява не просто да учат от опита на доказано успешни хора, а и да предизвикват себе си и да откриват свои нови силни страни. 

Ще има нови попълнения сред експертите и опитните специалисти от бизнес сектора, които ще споделят своите знания, умения и опит с участниците. Обучението се прави посредством интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот. 

В сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Другата новост ще бъде възможността участниците да получат индивидуално менторство за свои проекти.

9-те модула остават Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби.

Остава и програмата за личностно развитие, която беше оценена като много интересна и полезна от участниците в предишния сезон. Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Кандидатстването става на два етапа:

●     попълване на онлайн регистрационна форма: http://9academy.com/registration/

●     лична  среща с представител на екипа по подбор (само одобрените след първите етап ще получат телефонно обаждане с покана   за среща).

Краен срок за записване чрез попълване на онлайн регистрационната форма – 30 септември.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top