fbpx
Начало » Магистър » Списание „Образование и специализация в чужбина“ пуска безплатен справочник за магистратури и МВА!

Списание „Образование и специализация в чужбина“ пуска безплатен справочник за магистратури и МВА!

  • netpro
  • 14 май 2016
  •  Коментарите са изключени за Списание „Образование и специализация в чужбина“ пуска безплатен справочник за магистратури и МВА!
Mguide covers

За пета поредна година списание „Образование и специализация в чужбина“ издава своя магистърски и МВА справочник за обучение в България и чужбина.

Този път изданието следва по-различен формат в сравнение с предишните години. Като начало цялото съдържание е на английски език, тъй като – освен в България – ще се разпространява в съседните Румъния и Македония, както и онлайн. „Английският е международен език и е де факто официален в набиращите все по-голяма популярност МВА програми“ – коментират от екипа на списание образование и специализация в чужбина.

„Целта на справочника не е да рекламира една или друга дестинация или специалност, а да представи възможно най-много обективна и безпристрастна информация. Всъщност, дори бих казал, че целта е да накараме хората да се замислят дали правят правилния избор и дали са готови да се впуснат в предизвикателства като следване в чужбина или МВА програми.“ – обяснява редакторът Йордан Карапенчев.

Читателите на справочника ще открият полезна информация за естеството, спецификата и целите на магистърската програми, както и детайлна информация относно приема и условията за живот в най-популярните дестинации за образование в чужбина. Сред тях са: Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Дания, Швеция, Австрия, Швейцария, Гърция и разбира се – България. Изданието продължава и с представянето на азиатските страни, които – макар и екзотични дестинации – също предлагат високо ниво на образование.

Новост е и разширената секция за МВА програми. Това е справочникът с най-много интервюта и статии написани от външни автори и експерти. Благодарение на това, читателите ще разберат същността на МВА. Съкращението означава „Master of Business Administration“, но това не е обикновена магистратура. Водещи експерти от цял свят са написали специално за справочника своите съвети за финансиране на образованието, избор на програма и кариерна реализация.

Важно е да подчертаем, че справочникът се разпространява напълно безплатно.  Екипът на списание „Образование и специализация в чужбина“ ще го раздава на изложенията за международно образование през следващата година.

Освен това ще бъде наличен в редица университети и техните кариерни центрове, в офисите на студентските организации, както и в по-големите книжарници. Можете да се сдобиете с изданието и директно от офиса на издателите от „Маркет Тренд“ ЕООД в София 1404, ул. „Твърдишки проход“ 27, ет. 8, офис 36.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top