fbpx
Начало » Бакалавър » Софтуерната фирма ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програмата

Софтуерната фирма ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програмата

  • netpro
  • 27 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за Софтуерната фирма ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програмата
Софтуерната фирма ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програмата

Българската софтуерна фирма ERP.BG обяви тазгодишната си стажантска програма. За обявените позиции „Технически специалисти за поддръжка на ERP (Enterprise Resource Planning) система“ и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP система“ могат да кандидатстват студенти и дипломанти от всички учебни заведения в страната.

„Екипът ни е убеден във важността на обучението в сферата на Enterprise Resource Planning системите и другите бизнес софтуерни решения в българските учебни заведения. Предвид нарастващото значение на този клас софтуер за бизнеса, познанието за него вече е важно не само за ИТ специалистите, а и за практиците в области като маркетинга, финансите, счетоводството, продажбите и на практика всяка сфера на дейност.

Затова компанията ни от години си партнира с водещи български университети и участва в различни образователни инициативи. Целта ни е не само да си намерим подходящи кадри за нашия екип, а и да спомогнем за повишаване на общото ниво на познание в сферата на бизнес софтуера” – разказва управляващият партньор в ERP.BG Наталия Футекова.

ERP.BG има дългосрочно партньорство с Университета за национално и световно стопанство, Стопанската академия „Д. А. Ценов“, Технически университет – София и Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“, предлагайки безплатно софтуерни лицензи за учебни цели, както и лектори.

Стажантската програма в компанията ще позволи на много млади хора да се докоснат до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които софтуера за мобилни телефони, тъчскрийн интерфейсите, системите за бизнес анализ (BI – Business Intelligence), системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), както и решенията за обединени комуникации. Всички стажанти ще повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда, а някои ще получат шанса да бъдат назначени в ERP.BG.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top