fbpx
Начало » Бакалавър » Софийският университет организира кариерен форум за филолози

Софийският университет организира кариерен форум за филолози

  • netpro
  • 15 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Софийският университет организира кариерен форум за филолози
SU -kliment-ohridski

 

На 13 май, петък, от 10 до 17 часа в Аулата на Софийски университет, ще се състои първият специализиран кариерен форум за филолози. Водещи международни и български фирми от всички сектори на бизнеса ще представят специални предложения за стаж и работа на студентите.

Алма Матер събира студентите с водещи международни и български фирми от всички сектори на бизнеса – компании в сферата на ИТ, телекомуникации и BPO, консултантски фирми, производители, търговски фирми, финансови институции, банки, НПО и организации с идеална цел, за да улесни кариерния им избор. Компаниите от своя страна ще се срещнат с потенциални бъдещи служители и стажанти, които говорят от английски до китайски, японски, финландски, чешки или унгарски.

Raiffeisen Bank, Estee Lauder, Deloitte, Fulbright, Sitel, Kaufland, Coca Cola Hellenic, Concentrix, EVS Translations, A Data Pro, IBM и CXG са само част от участниците, които ще се включат в четвъртото издание на изложението „Златната ябълка на успеха“.

Дипломантите на СУ са на първо място според индикатора за приложение на придобитото висше образование и реализация по призвание на пазара на труда, по данни на Рейтинговата система на висшите училища в България за 2015 г. Заради високото ниво на обучение тези студенти са сред най-търсените от международните и български фирми, които работят в сферата на аутсорсинга, IT технологиите, търговията.

Регистрацията на студенти и фирми продължава, но местата за компании и организации се изчерпват бързо.

Кариерният форум „Златната ябълка на успеха“ се организира съвместно от Факултета по класически и нови филологии, Центъра за кариерно развитие на СУ и „Хорайзънс България“, агенция за подбор на персонал.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top