fbpx
Начало » България » СМГ организира кампания за набиране на средства по повод 45-та си годишнина

СМГ организира кампания за набиране на средства по повод 45-та си годишнина

  • netpro
  • 09 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за СМГ организира кампания за набиране на средства по повод 45-та си годишнина
SMG medali

Нестандартен начин за финансиране на празненствата по случай 45 си юбилей е избрала Софийската математическа гимнезия. Престижното училище е открило кампания в сайта platformata.bg, където се надява да събере средства чрез „crowdfunding“.  

Този метод за набиране на средства набира все по-голяма популярност и често се използва от стартиращи бизнеси. Нашият екип обаче за пръв път попада на подобна кампания за събитие на образователна институция. Ето какво са написали инициаторите на идеята:

„По случай 45-та си годишнина, СМГ „Паисий Хилендарски“ обявява кампания за набиране на средства. От момента на създаването на СМГ, преподавателите винаги са се стремяли да откриват таланти, да мотивират децата за високи постижения в областта на математиката и информатиката и да им помага да представят достойно България на европейски и международни форуми. 

Като едно от най-успешните училища в България, за изминалите 45 години СМГ създаде общност от свои възпитаници, разпръснати по цял свят, които споделят общи емоции, ценности и традиции. Традиционният благотворителен концерт по повод патронния празник на училището е израз на това, което ги обединява.“ 

Средствата ще се използват за организирането на юбилеен концерт в НДК на 25 април 2016г., както и за оборудването на кабинети в СМГ с 10 бр. мултиборд дъски.

Сумата, която са предвидили организаторите на идеята е 45 000 лева. Това не са малко пари, но не трябва да забравяме, че училището има много успешни възпитаници, които са се реализирали в десетки страни. Напълно възможно е да бъде събрана сериозна сума, в рамките на следващите 50 дни.

Тези от вас, които имат интерес да са включат в кампанията на следния линк:

http://platformata.bg/kauzi/campaign/54.html?layout=single

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top