fbpx
Начало » Бакалавър » Световно признат учен и маркетинг консултант с лекция за Американския университет в София

Световно признат учен и маркетинг консултант с лекция за Американския университет в София

  • netpro
  • 29 юни 2016
  •  Коментарите са изключени за Световно признат учен и маркетинг консултант с лекция за Американския университет в София

   Д-р Александър Чернев, преподавател в Меката на маркетинга –  Kellogg School of Management,  ще изнесе лекция за новите тенденции при управление на брандове. Събитието ще се проведе на 30 юни от 19 ч. в Център „Илиев“ на АУБ в София, Студентски град.

  Лекцията ще бъде открита от президента на Американски университет в България Страци Кулински, след което д-р Чернев ще представи новите тенденции при бранд мениджмънта в контекста на последните пазарни динамики. След като присъстващите се запознаят с новите концепции, те ще имат възможността да  задават въпроси към лектора.

  Събитието е част от серия лекции, организирани от Executive МВА програмата на Американския университет . Програмата е акредитирана в САЩ и в България, а образователният процес е фокусиран върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Програмата е съобразена с графика на работещи мениджъри, така че да получат световнопризнато образование без да се откъсват от служебните си ангажименти. ЕМВА на АУБ се отличава с иновативна учебна програма с фокус върху най-новите бизнес модели, динамичен учебен процес и работа по реални казуси. Преподавателите в програмата на университета са изтъкнати лектори от Европа и Северна Америка, съчетаващи глобално ноу-хау с регионален поглед. Пред завършилите програмата се откриват отлични възможности за кариерно израстване и добри доходи след завършване на програмата, както и да разширят мрежата си от контакти с успешни възпитаници, готови да споделят опит и да откликнат за професионални или академични съвети.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top