fbpx
Начало » Бакалавър » „Свестните у нас считат за луди…“ се падна на изпита по журналистика в СУ

„Свестните у нас считат за луди…“ се падна на изпита по журналистика в СУ

  • netpro
  • 23 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за „Свестните у нас считат за луди…“ се падна на изпита по журналистика в СУ
SU pi

Тази неделя в 14.15 часа в 65-та аудитория на Ректората Георги Черкезов от Нова Загора  изтегли темата „Свестните у нас считат за луди…“, по която ще пишат кандидат-студентите.

 

Бяха изтеглени и две контролни теми: „Високи води“ и „Парите на хората“.

 

Заместник-деканът на Факултета по журналистика и масова комуникация и председател на изпитната комисия доц. д-р Ефрем Ефремов приветства кандидатите с „Добре дошли в Софийския университет!“ и изрази увереността си, че това не е последното идване на кандидатите в залите на Университета, а през следващите години им предстоят срещи във Факултета по журналистика и масова комуникация.

 

501 кандидат-студенти са заявили желание да се явят на писмения изпит по журналистика.

 

Писменият изпит по журналистика има за цел да оцени способността на кандидат-студентите да създават цялостен и завършен писмен текст по зададена тема. Работата може да бъде написана в свободно избрана от автора прозаична форма и достатъчен за пълноценното разгръщане на замисъла обем.

 

 

Темите за писмения изпит са от съвременния обществен, политически, икономически и културен живот, отразен в българския периодичен печат, радиото, телевизията, интернет. Изпитната комисия формулира темите непосредствено преди изпита. Писменият изпит продължава 3 астрономически часа.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top