fbpx
Начало » Бакалавър » Променете бъдещето си с образование от Sheffield Hallam University

Променете бъдещето си с образование от Sheffield Hallam University

  • netpro
  • 16 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Променете бъдещето си с образование от Sheffield Hallam University
sheffield-hallam

Следвайте в едно от най-престижните висши училища в Обединеното кралство и се присъединете към общност от 34 000 студенти от над 100 страни.

Sheffield Hallam University предлага престижни програми, като 7 от тях са класирани в топ 20 във Великобритания (The Times and Sunday Times, 2016) и изследователска програма, която в топ 5 на всички модерни университети на Острова.

Шефилд – безопасен и динамичен град

Изпитайте животът в Шефилд – безопасен, динамичен и подходящ за студенти град, разположен в центъра на Великобритания.  Градът се намира само на два часа път от Лондон и на час от Манчестър с влак.

Шефилд е типичен студентски град. Около 10 на сто от живущите са студенти, а много от магазините и кината предлагат специални цени за тях. Около една трета от града попада в рамките на живописния „Peak District National Park“.

Практикувате това, което учите

Подобрете вашите перспективи за кариерно развитие с курсовете, които са разработени заедно с индустрията и публичния сектор, за да придобиете уменията и знанията нужни в работната среда.

Има много възможности за участие в истински проекти и платени стажове, а програмите са акредитирани от авторитетни институции като CIMA, RIBA и CIM. С нескрита гордост можем да заявим, че цели 93 на сто от нашите възпитаници си намират работа или продължават образованието си до шест месеца след като завършат.

Sheffield предлага над 700 бакалавърски и магистърски курсове, сред които:  

Връзки с обществеността и медии

Учете се от лектори, които са практикуващи PR специалисти и академици, с обширен изследователски опит.

Възползвайте се от силните връзки с професионалисти по време на обучението си.

Получете контакти в Public Relations Consultants Association и кандидатствайте за студентско членство в Chartered Institute of Public Relations.

Дизайн на компютърни игри

Използвайте PlayStation® лаборатории с над 50 професионални PlayStation® (PS3/PS4) платформи за разработчици и Steel Minions – нашето студио за разработка на игри в кампуса.

Получете ценни съвети от компании като Sumo Digital, за да разработите вашето професионално портфолио.

Станете част от Games Republic, мрежа на програмистите на компютърни игри от цяла Великобритания

Бизнес и мениджмънт

• Sheffield Business School към Sheffield Hallam University е едно от водещите бизнес училища в Обединеното кралство

Изкарайте платен стаж в голяма компания, наш партньор, като Siemens или IBM.

Създайте тесни връзки с професионални организации на мениджъри и бизнес лидери.   

Какво казват българските студенти за Sheffield Hallam

Симона от София е завършила бакалавърска програма по управление на Туризма, за да придобие  нужните умения за успешна кариера. Ето какво каза тя, за обучението си:

„Шефилд не е нито твърде голям, нито твърде малък град. Винаги има нещо за правене и никога не е скучно. Освен това е доста евтино, в сравнение с други места във Великобритания!“

Чуйте повече от Симона и други студенти от цял свят на: www.shu.ac.uk/transformyourself

Българският студент Диан Станчев завърши магистърска програма по спортна журналистика и след това бързо си намери работа в вестник Тема. Ето какво каза той за образованието си:

„Образованието в Sheffield Hallam, вероятно е най-доброто решение, което съм взимал в живота си. Обичам града, университета и всичко тук. Научих много по време на престоят си там и бях обучаван от един от най-добрите професионалисти в Англия. Запознах се и с някои от най-добрите журналисти в Англия.“

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top