fbpx
Начало » България » Продължи образованието си с магистратура по Иновации, предприемачество и финанси

Продължи образованието си с магистратура по Иновации, предприемачество и финанси

  • netpro
  • 24 юли 2015
  •  Коментарите са изключени за Продължи образованието си с магистратура по Иновации, предприемачество и финанси
Banerfix

Специално за читателите на Study Abroad се предоставят стипендии в размер на 25% за магистърската програма по „Иновации, предприемачество и финанси”. Програмата е разбработена съвместно от академичния капацитет на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и екипа на The Business Institute.

За пета поредна година програмата ще подготвя бизнес практици от ново поколение, които да заемат водещи роли в различни по тип и размер бизнес организации. Целта на програмата е да предостави на студентите комбинация от разнообразни бизнес курсове, развиващи практични бизнес умения с приложения в различни типове организации. 

В магистратурата се използват най-актуалните концепции, практики и бизнес инструменти, (включително авторски на The Business Institute) в сферата на иновациите, предприемачеството, мениджмънта и финансите. Те се базират на интерактивен подход на преподаване, използван в програмите на водещи американски университети, сред които Cornell University и Stanford University.

До 08.08.2015 г. може да кандидатства за стипендия в размер на 25%  за магистратурата по „Иновации, предприемачество и финанси” за учебната 2015/2016 година.

Местата са ограничени, така че побързайте да кандидатствате ТУК.

Ако искате да получите допълнителна информация за стипендията, за магистратурата и да видите мнението на бивши студенти в програмата, отворете ТУК.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top