fbpx
Начало » Бакалавър » Провежда се първа среща на българските студенти, приети да учат във Великобритания от тази есен

Провежда се първа среща на българските студенти, приети да учат във Великобритания от тази есен

  • netpro
  • 24 авг. 2016
  •  Коментарите са изключени за Провежда се първа среща на българските студенти, приети да учат във Великобритания от тази есен
1-many-of-the-university-of-cambridge-colleges-like-kings-college-below--overlook-the-river-cam-where-students-regularly-take-study-breaks-to-go-punting

 

  На 25.08.2015 г. (четвъртък) в столичния София Хотел Балкан ( бивш Шератон), от 10. 00 ч. до 15.00 ч. първите над 400 първокурсници, приети да учат във Великобритания от тази есен, ще се съберат за финална ориентация и консултации преди да отпътуват за чужбина. 

  Бъдещите студенти за първи път ще се срещнат и запознаят  със своите колеги-сънародници, с които им предстои да учат следващите години в един университет.   

  Събитието се организира в рамките на международния проект Световно образование, по който кандидатстват и избират своя университет около 80% от кандидатстващите българи. Професионални образователни консултанти на проекта ще предоставят на студентите специализирана актуална информация и полезни съвети за началото на академичния живот и документите за отпуснати кредити и настаняване, които ще са им нужни в първите дни от студентския живот.   

  По време на срещата ще бъде предоставена информация за предпочитаните специалности и университети на Острова, условията за прием и за това, от кои български училища са приети най-много студенти.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top