fbpx
Начало » България » Презентации на Tilburg University – най-добрият специализиран университет в Холандия

Презентации на Tilburg University – най-добрият специализиран университет в Холандия

  • netpro
  • 14 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за Презентации на Tilburg University – най-добрият специализиран университет в Холандия
Tilburg-student

Tilburg University, който е сред най-добрите университети в Холандия и Европа, ще проведе информационни срещи в България съвместно с агенция „Скай Лайнс“, за да представи своите бакалавърски и магистърски програми на английски език. Презентациите са в София на 20 октомври от 18.30 ч. в хотел „Маринела“ (бившия „Кемпински“) и във Варна – на 21 октомври от 18:30 ч. в хотел „Голдън Тюлип“.

Можете да се регистрирате за презентациите на Tilburg University тук.

За осма поредна година в класацията на холандското издателство Elsevier, Tilburg University е признат за най-добрия специализиран университет в Холандия. Той е оценяван като лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право в Европа, а според QS Rankings се нарежда в топ 10 в Европа в сферата на икономиката и иконометрията. Предлаганите бакалавърски и магистърски програми на английски език в Tilburg University са в сферите на Economics & Management, Law & Public Administration, Social and Behavioral Sciences, Communication, Culture & Philosophy и Data Science.

Повече за Tilburg University можете да прочетете тук.

За да присъствате на презентациите на Tilburg University в София (20.10.) и Варна (21.10.), е необходима предварителна регистрация, която можете да направите тук. Регистрацията е безплатна.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top