fbpx
Начало » Любопитно » Онлайн наръчник за обучение във Великобритания

Онлайн наръчник за обучение във Великобритания

  • netpro
  • 06 юли 2015
  •  Коментарите са изключени за Онлайн наръчник за обучение във Великобритания
UK

Онлайн порталът за консултиране на студентите, заминаващи на обучение във Великобритания UK Student Advisor, публикува наръчник за учебната 2015-2016 година.

В него ще намерите над 80 страници полезни отговори на всички въпроси, които си задават първокурниците, когато за първи път стъпят на английска земя.

Обърнато е внимание дори на стъпки, които ще помогнат при намирането на квартира,  съвети за откриване на банкова сметка, получаване на разрешително за работа и съвети за намиране на коректна работа за студенти, идеи за пътуване из страната, културни забележителности и др.

наръчникът помага на бъдещите студенти да избегнат грешки и да спетсят нежелани разходи, като дава синтезирано обяснение на британското законодателство и правата и задълженията на студентите.

„Благодарение на Справочника за студенти във Великобритания, получих необходимата информация за настаняване и намиране на квартира, близо до колежa, в който исках да уча в страната. Спести ми много време… Силно го препоръчвам”, коментира Приянка от Индия, която вече е студентка във Великобритания.

Нейната сънародничка Комал, също акцентира на факта, че е спестила и време, и пари използвайки информацията на портала. Тя допълни, че справочникът на UK Student Advisor съдържа и информация за банките в Обединеното кралство и най-изгодните магазини, осигуряващи всичко необходимо за студентите.

Получете достъп до целия справочник тук!

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top