fbpx
Начало » Бакалавър » Обучение от британски университет в Гърция Добре дошли в свят от възможности!

Обучение от британски университет в Гърция Добре дошли в свят от възможности!

  • netpro
  • 10 февр. 2017
  •  Коментарите са изключени за Обучение от британски университет в Гърция Добре дошли в свят от възможности!
metropolitan

 

 

 

 

 

Metropolitan College (AMC), основан през 1982г, е най-големият акредитиран британски университет в Гърция и в партньорство с държавни университети във Великобритания предлага бакалавърски, магистърски и MBA програми в 4 кампуса в Гърция, които се разполагат на 18,500 квадратни метра.

 

Материална база

Четирите кампуса на AMC са единствено по рода си място за обучение, тъй като съчетават история, модерна архитектура, стил и най-новите технологии за своите студенти.

Базата включва „умни” стаи, библиотека с компютри и принтери, онлайн и аудио-визуални източници, компютърни лаборатории, специализирани лаборатории и спортни съоръжения. В допълнение АМC предлага факултетни програми и кратки курсове, които съвпадат с разнообразие от кариерни търсения.

Metropolitan College разполага с модерен, новопостроен кампус на 8,500 кв. м. площ в Маруси (северно предградие на Атина, лесно достъпно с обществен транспорт) с множество лаборатории, обширни лекционни зали, библиотека и административни офиси.   Кампусът на AMC е единствен по рода си за гръцките стандарти в частното образование и разполага с най-новото оборудване.

През юни 2015 най-новият кампус в центъра на Атина отвори врати в изцяло реновирана сграда, в съответствие с високите архитектурни стандарти на партниращите университети. Новият кампус разполага с лекционни стаи, лаборатории, библиотека, административни офиси и кафене.

През юни 2013 Metropolitan College отвори новия си кампус на площ от 2,500 кв.м. в Пиреус, в историческа и изцяло реновирана сграда в сърцето на търговския и бизнес район на града. Новият кампус се харакеризира с инфраструктура от най-високо качество, която е в съответсвие с високите стандарти на университета.

През 2012г. Metropolitan College въвежда новия си кампус на площ от 2 000 кв.м. в Солун, вторият по големина град в Гърция в историческа реновирана сграда в центъра. Университетът отново инвестира в най-модерната инфраструктура от най-високо качество, за да удовлетвори непрестанно покачващото се търсене за качествено частно образование в Северна Гърция.

АМС е акредитиран от British Accreditation Council (BAC). Той  удостоверява, че университетът е междунардона, независима институция за висше образование, която следва традиционната кредитна британска система и предлага академични програми, култивиращи научни знания и отговарящи на съвременното търсене на националния и международен пазар. Университетът предлага разнообразие от програми:

·         Бизнес, Маркетинг, Икономика

·         Компютри

·         Туризъм

·         Здравни науки

·         Архитектура, Инженерство

·         Хуманитарни науки

 

AMC си партнира със следните британски университети:

 

                               

 

По време на обучението студентите могат да се възползат от услугите за студенстка подкрепа, които ще им позволят да подобрят представянето си и ще им помогнат да получат възможности за работа, като по този начин извлекат максималното от студентското преживяване.

 

Международният офис е мястото, в което можете да потърсите помощ и да получите съвет за всякакви проблеми. Офисът предоставя консултиране по отношение на кандидатстване, пренасяне на ново място, настаняване, културни и лични въпроси. Съветването е конфиденциално. АМС провежда работни групи относно разнообразните възможности, предлагани на международните студенти, като как да останат и да работят в Гърция, след като завършат и как да удължат студентската си виза.

Офисът организира и ориентационни дейности и събития в кампуса по време на академичната година, за да промотира достъпността на международното студентско преживяване.

Също така можете да разчитате на личния си академичен наставник, Академичния център за обучение и Центъра по консултиране – всички те са тук за вас, за да ви помогнат, когато се нуждаете от тях.

Кандидатствай сега:.

internationalprogrammes@metropolitan.edu.gr

www.metropolitan.edu.gr/en

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top