fbpx
Начало » Бакалавър » Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма

Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма

  • netpro
  • 20 окт. 2016
  •  Коментарите са изключени за Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма
001 SEG copy

 

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“. Събитието се организира съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в периода от 06 до 09 април в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Присъствието на събитията е безплатно, но се изисква предварителна регистрация  ТУК.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски, магистърски и следдипломни курсове в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно се организира и международно кариерно изложение, в което участват над 90 от водещите международни туристически компании – Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

Тази година SEG  предоставя възможност на българските студентите да кандидатстват за стипендии на стойност до 10 000 франка, а деца на родители, заети в туристическия и хотелиерски бранш могат да ползват до 20 % отстъпка от таксата за обучение.

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред.

Серията от семинари на SEG: „Обучение в Швейцария, път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“  ще се проведат в следния график:

  • София – 6 април, х-л „Маринела” 18:30 часа
  • Пловдив – 7 април, х-л „Тримонциум”, 18:30 часа
  • Варна – 8 април, х-л „Голдън Тюлип”, 15:30 часа
  • Бургас – 9 април, х-л „Приморец”, 15:30 часа

 

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top