fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » (НЕ)възможното тук

(НЕ)възможното тук

  • netpro
  • 18 окт. 2016
  •  Коментарите са изключени за (НЕ)възможното тук
0000012297 w370

Конкурс за късометражен филм и текст под мотото (НЕ)възможното тук организират сайтът Mediacafe и НУЛА 32. Изискванията за материалите са: кратък филм или текст до 3 страници без жанрови ограничения, създадени специално за конкурса, ненарушаващи авторски права. Препоръчително е кинопродуктите да бъдат озвучени на български. Срокът за изпращане е 1 декември 2016 г. Филмите изпращайте на адрес ulicata@mediacafe.bg, а текстовете- на e-mail tuk@nula32.bg .

Решихме да ви представим тази инициатива от млади хора за млади хора, защото тя е създадена, за да провокира. Да провокира всеки от вас да изрази позицията си по вечния въпрос В България или в чужбина. Погледнете само как е формулирано заглавието. Така, че да избирате сами какво свъщност да е то.

            Невъзможното тук

            Възможното тук

            Не?възможното тук

И още много вариации според това дали мислите, че има реализация за младите хора у нас или напротив, твърдите, че положението е безнадеждно. Ако пък не сте убедени, ето ви едно предизвикателство, една задача, която да ви накара да претеглите аргументите „за” и „против”, които имате.

Мислите и аргументите обаче не стигат. Пред себе си имате и още едно педизвикателство- да се изразите. Да откриете точните средства, които ще подействат, на свой ред ще провокират, ще накланят везните към едно или друго мнение в зависимост от въздействието, което произведете.

Конкурсът е не само възможност да спечелите награда. Той е тук, за да покажете на другите млади хора като вас къде да потърсят своето щастие и реализация. Той е тук, за да предизвика дискусии, спорове, може би и скандали, за да провокира отговори на все по-акруалния въпрос- тук или навън. Защото днес граници на практика няма- има избор и той никога не е еднозначно правилен или грешен.

 

Автор: Евелина Дончева

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top