fbpx
Начало » Любопитно » Независимо училище на годината! DLD College London с двойна награда

Независимо училище на годината! DLD College London с двойна награда

  • myotova
  • 14 ян. 2021
  •  Коментарите са изключени за Независимо училище на годината! DLD College London с двойна награда
dld college london

DLD College London празнува невероятен успех, тъй като си осигурява дует от престижни национални отличия – специалната награда на съдиите за Независимо училище на годината 2020 и Независимо училище-интернат на годината 2020.

dld

Наградата „Независимите училища на 2020 г.“ признава изключителните постижения на училищата и техните ученици в независимия образователен сектор, във Великобритания и в британските училища в чужбина.

Специалната награда на съдиите, създадена тази година, беше обявена и връчена от главния изпълнителен директор на съвета на независимите училища Джули Робинсън, в знак на признание за превъзходното благосъстояние на учениците в колежа и осигуряването на удобства за учениците и учителите. Съдиите признаха DLD College London като училище, което „пълни с енергия“ и „предлага нещо наистина специално в сектора за своите ученици, съчетавайки стари и нови подходи в образованието“.

Триумфиращото училище, ситуирано на Уестминстърския мост, беше отличено с наградата за Независимо училище на годината 2020, в чест на иновативното и подобряващо живота училище в сърцето на Лондон.

Ирфан Латиф, директор на DLD College London е много доволен от успеха и коментира:

„Радваме се, че бяхме обявени за Училище на годината 2020“ и получихме наградата на специалните съдии за „Независимо училище за година 2020“. Тези толкова желани отличия са свидетелство за постиженията на нашите ученици и работливите ни служители, които надхвърлят очакванията ни всеки ден, правейки невъзможното възможно.“

DLD College London е единственото независимо училище в сърцето на Лондон, което се помещава в изключително съвременни, специално построени помещения на 199 Westminster Bridge Road, с изглед към Уестминстърския дворец и река Темза.

Училището предлага на учениците на възраст между 14 и 19 години възможност да изучават широк спектър от различни дисциплини – GCSE, A-Levels, BTEC курсове и IFP програми. То също така предлага и програма за академична подготовка (APC).

Като част от Alpha Plus Group, DLD College London предлага „златен стандарт“ за качество на образованието. Класовете са малки, позволявайки на учениците и учителите да се съсредоточат върху най-ефективните начини на обучение и да осигурят най-високите нива на образование и грижа.

За да научите повече за DLD College London, посетете www.dldcollege.co.uk

 

За повече информация, моля свържете се с: –

Антея Фости и Мелиса Чаунер в Zeus PR:

Имейли: melissa@zeuspr.co.uk / anthea@zeuspr.co.uk

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top