fbpx
Начало » България » Незабравимо лято в Британско училище в София

Незабравимо лято в Британско училище в София

  • Lyubina Panayotova
  • 03 юни 2019
  •  Коментарите са изключени за Незабравимо лято в Британско училище в София

Незабравимо лято в Британско училище в София – английски език, атрактивна спортна и арт програма

Британско училище в София организира лятно училище за деца на възраст от 3 до 16 години. Лятното училище вече започна – от 27-и май и ще продължи до 16-и август.

Не е необходимо да пропътувате хиляди километри, за да попаднете в Англия. Британско училище в София (British School of Sofia) ви предлага оазис на британското образование в България – летен градски лагер за момчета и момичета от 3 до 16-годишна възраст.

Децата ще бъдат потопени в един вдъхновяващ и динамичен учебен процес, който обхваща ежедневни уроци по английски език – 20 учебни часа седмично, спортове, занимания по изкуства и информационни технологии. Езикът на комуникация през цялото време е именно английски и децата ще подобрят своите умения в писане, говорене и четене. Те ще бъдат разделени на групи според възрастта им и нивото на владеене на английски език.

Програмата включва и посещения на Витоша. Ако времето не позволява целодневна екскурзия в планината, децата ще посетят различни музеи, Коколандия или CARVE – първия спортен център за ски и сноуборд на закрито (пистата е подходяща за всички – от начинаещи до напреднали скиори).

Очакват ви и вълнуващи занимания по лего и шах, по приложни и изящни изкуства. Децата ще си тръгват щастливи и удовлетворени от учебния процес,  в който смело ще могат да прояват своята вродена любознателност. Наред с това те ще попаднат в мултикултурна среда и ще се научат да бъдат толерантни към различията в глобализиращия се свят, в който живеят.

Многообразната програма на лятното училище предлага знания и умения, които децата впоследствие ще могат да прилагат в множество области на живота.

Училищният двор е разделен на кътове за игра за различните възрастови групи, така че децата да се занимават с подходящи за възрастта им физически дейности.

Преподавателите в лятното училище са учителите от Британско училище в София – висококвалифицирани специалисти, които планират своята работа в съответствие с възрастта на децата и техните образователни потребности.

 

Продължителност и условия

Минималният период за записване е 2 седмици. Лятното училище функционира от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 часа (с възможност детето да остане под надзор до 17:00 часа). Децата се събират в 8:30 и след това се разпределят по групи.

Деца от цял свят се събират на едно място, за да обменят опит с връстниците си и да създадат нови приятелства. Лятото ще бъде вълнуващо и интересно в Британско училище в София.

За записвания: тел. 0886 510 510 или на адрес www.bssofia.bg
Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Екатерина Ненчева 1

Пълната програма може да бъде намерена тук.

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top