fbpx
Начало » Бакалавър » Най-странните начини да платиш за образование

Най-странните начини да платиш за образование

  • netpro
  • 27 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за Най-странните начини да платиш за образование
Най-странните начини да платиш за образование

 

 

Стипендията е чудесен начин да платиш за образованието си, но има един куп „досадни” изисквания, най-често свързани с академични постижения. Какво да правят тези, които са развивали други качества и умения? Оказва се, че и за тях има надежда, и та каква!

The Patrick Kerr Skateboarding Scholarship или скейтбордистка стипендия. Помните ли, когато майка ви повтаряше, че това е загуба на време. Да, ама не. Всеки скейтбордист, който има над среден успех от гимназиалната диплома и иска да учи в колеж, може да кандидатства за една от четирите стипендии в размер от 1 000 до 5 000 долара.

Carnegie Mellon University Bagpipe Scholarship

Няма майтап, това е гайдарска стипендия. Единствена по рода си /буквално/, тя е предназначена за един-единствен кандидат, който има желание да учи гайда, и е в размер на 7 000 долара. „Смелото сърце” Уилям Уолъс ще бъде много горд! 

Chick & Sophie Major Memorial Duck Calling Scholarship

Тази стипендия не се нуждае от обяснение. Ако знаете как се мамят патици, довлечете се до Щутгарт, Арканзас, и кандидатствайте за 1 500 долара за таксата в бъдещия ви колеж. 

Michigan Llama Association Scholarship

Ако учите ветеринарна медицина в държавния университет на Мичиган, ако много се интересувате от лами, то спокойно можете да кандидатствате за 500 долара, предоставени от Мичиганската асоциация на ламата. 

Поуката? Ако не можете да намерите пари, за да финансирате образованието си – значи не се стараете достатъчно.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top