fbpx
Начало » България » Мобилното приложение за кариерно ориентиране MyTomorrow регистрира над 1000 сваляния

Мобилното приложение за кариерно ориентиране MyTomorrow регистрира над 1000 сваляния

  • netpro
  • 07 дек. 2015
  •  Коментарите са изключени за Мобилното приложение за кариерно ориентиране MyTomorrow регистрира над 1000 сваляния
technology

Мобилното приложение MyTomorrow на Samsung достигна над 1000 сваляния само за две седмици, след като беше представено и стана достъпно за потребителите. Приложението е част от кампанията Trends of Tomorrow на Samsung и има за цел да ориентира младите хора в избора им на подходяща професия.

MyTomorrow бе представено на събития пред ученици в няколко града – София, Варна, Бургас и Пловдив. Чрез специално разработен кратък тест, приложението дава възможност на всеки да разбере какъв е неговият личностен профил и на тази база какви са подходящите професии за него. За периода на събитията, по представянето на приложението са направени над 1200 теста – както от сваляне на приложението, така и по време на събитията на таблети с вече свалено приложение. Резултатите от теста могат да бъдат консултирани със специалистите на JobTiger, основен партньор на Samsung в кампанията Trends of Tomorrow.

„Мобилното приложение MyTomorrow e възможност да помогнем на младите хора във важен за тях момент, при това чрез технологиите, които са изключително близки за техния начин на живот. Предвид високата младежка безработица у нас, изборът на подходяща професия е ключов за постигането на успешна кариера. Затова ще продължим да развиваме и обогатяваме приложението, за да бъдем максимално полезни на младите хора в България“, заяви Кристина Щерева, маркетинг мениджър на Samsung България.

Освен за подходящите професии, приложението помага на учениците да разберат и какво висше образование е добре да получат, за да се реализират в избраната от тях сфера, както и какъв е професионалният път в кариерата, който трябва да извървят за дадена професия. Освен това, могат да почерпят вдъхновение и посока за своето бъдещо развитие и от няколко видеа на професионалисти от различни сфери, които са се реализирали успешно, следвайки мечтите си. Това са Анна Бонева – ръководител „Пазари и ликвидност“ в Българо-Американска Кредитна Банка, Борис Странджев – софтуерен инженер в Musala Soft,  Кристина Владимирова – журналист, Теодор Василев – мениджър обучение и развитие в Народно читалище „Бъдеще сега 2006“, Никола Димов – основател на „Младежки иновации“ и популярната ТВ водеща, изпълнителка и актриса Алекс Раева.

Приложението може да бъде свалено безплатно от Google Play

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top