fbpx
Начало » България » Меглена Кунева официално влезе в МОН

Меглена Кунева официално влезе в МОН

  • netpro
  • 04 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Меглена Кунева официално влезе в МОН
Meglena-Kuneva---Todor-Tanev

Вицепремиерът Кунева официално пое щафетата в Министерството на образованието и науката от проф. Тодор Танев, днес на официална церемония. Новият министър благодари за сърдечното посрещане на Танев в МОН. Тя помоли за малко време, за да се запознае с новия ресор.

„Интелектуално бижу“ – така определи министър Кунева, вече бившия министър Тодор Танев. „Благодаря на госпожа Кунева, че се захваща с този доста сложен ресор в доста сложно време. Аз съм сигурен, че с нейния опит тя ще успее да докара до край и това, което е започнато ще върви на добре. От името на всички колеги благодаря. Те тепърва ще разбират предполагам колко съм бил мил и вежлив с тях. Поднасяме ви едно от най-добрите интелектуални бижута, което има в момента в България – госпожа Кунева“, каза още бившият министър проф. Танев.

Това представлява известна промяна от предишната позиция на професора. В  неделя, в предаването „120 минути”  на bTV, Танев обяви, че по-скоро не одобрява кандидатурата на Кунева, защото тя не познава образователната система.

„Сърдечно благодаря за джентълменството, за добрите думи и за всичко, което сте направили“, обърна се тя към професора, като подчерта, че той обича и гори в работата си. 

Кунева допълни, че веднага са започнали да говорят за работа и ще продължат така, защото не иска да се разпилява нищо – а всичко, което е положително като енергия, знания и мотивация на екипа да се запази и надгради. 

Източници: btv.bg; dir.bg

Снимка: Ладислав Цветков

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top