fbpx
Начало » Бакалавър » Максим Бехар ще говори за света в ерата на социалните медии пред студенти от АУБ

Максим Бехар ще говори за света в ерата на социалните медии пред студенти от АУБ

  • netpro
  • 29 мар. 2016
  •  Коментарите са изключени за Максим Бехар ще говори за света в ерата на социалните медии пред студенти от АУБ
maxim behar

За света в ерата на социалните медии ще говори Максим Бехар пред студенти от Американския университет в България. Дискусията ще се проведе днес от 19:30 ч. в аудитория „Андрей Делчев“, академичен център „Балкански“.

Посещението на Максим Бехар е част от събития, които отбелязват Седмицата на бизнеса в Американския университет в България. В следващите дни са планирани разнообразни дискусии, като: предизвикателствата и адаптивните стратегии от Coca-Cola, как да даваме и да получаваме ефективно обратна връзка, и тенденции в туристическата индустрия и поведението на потребителите.

Максим Бехар е президент на ICCO, най-голямата и най-влиятелната световна организация за професионалисти и практици в сферата на публичните комуникации. Максим Бехар е Генерален почетен консул на Република Сейшели в България. Той е председател на Съвета на настоятелите на фондация „За нашите деца“, член е на Управителните съвети на Атлантическия клуб в България, на асоциация „Банка на годината“ и на Български форум на бизнес лидерите, както и на десетки други местни и международни организации.

Той е и председател на Управителния съвет на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. През 1994 г. Максим основава M3 Communications Group, Inc., компания, лидер в областта на публичните комуникации и контактите с медии в България. Той е неин изпълнителен директор и председател на Борда на директорите. През януари 2012 г. Максим е назначен за председател на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия, и оттогава управлява едновременно двата офиса – в Прага и в София.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top