fbpx
Начало » България » Концерт на възглавници даде старт на МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще

Концерт на възглавници даде старт на МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще

  • netpro
  • 21 мар. 2016
  •  Коментарите са изключени за Концерт на възглавници даде старт на МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще
12473563 1000267050065651 684529011498743331 o

На 19 март в Сердика Център се състоя специален Концерт на възглавници, с който бе даден официален старт на благотворителната кампания “Малки стъпки за ГОЛЯМО бъдеще“. Събитието беше организирано от Дормео, SOS Детски селища и Модо България.

Концертът даде възможност на децата да открият очарованието на класическата музика по нестандартен начин – поседнали на възглавници, спокойно обикалящи наоколо, докосващи музикантите и техните инструменти, а родителите им имаха възможност да подкрепят благотворителната кампания Малки стъпки за ГОЛЯМО бъдеще”.

Кампанията е насочена към насърчаване развитието на талантите, извънкласните занимания и професионалното ориентиране на децата и младежите, за които SOS Детски селища се грижи. Важна част от кампанията е набирането на средства за 523 деца и младежи от програмите на Сдружението, които ще имат възможност за период от една година да се радват на:

· допълнителни уроци по математика, български език и литература, чужди езици;

· шофьорски курсове, програми за професионална ориентация и стажове за по-големите;

· занимания по пеене и музика, изобразително и приложно изкуство, сценични изяви;

· народни и модерни танци, плуване, футбол, баскетбол, фехтовка, конна езда;

· екскурзии, зелени училища, организирани ваканции и лагери със занимания по интереси

„Искахме да стартираме инициативата с позитивно настроение и с надежда! Набираме средства за извънкласни занимания, а музиката е важна част от тях! Много от децата и младежите в SOS грижа се занимават с музика и са наистина невероятни!  Именно затова стартирахме кампанията с музикално събитие! И то не какво да е, а събитие, която прави музиката по детски достъпна и близка – с Концерт на възглавници“, споделя Кристина Пекова, Бранд мениджър на Дормео България.

Всички заедно с малки стъпки можем да осигурим на децата и младежите от програмите на SOS Детски селища България тяхното ГОЛЯМО бъдеще. Вие също можете да подкрепите каузата, като изпратите SMS с текст ДА на номер 1287 и дарите 2 лева!

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top