fbpx
Начало » Интервю » Константин Антонов, мениджър „Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски

Константин Антонов, мениджър „Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски

  • netpro
  • 16 апр. 2015
  •  Коментарите са изключени за Константин Антонов, мениджър „Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски

Визитка:

Константин Антонов е мениджър „Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски.

Завършил е Бизнес администрация в City College, University of Sheffield. В момента завършва престижната ЕМВА програма на University of Sheffield в Международния факултет City College в Солун. Стажувал е в Sunny Beach ResortХалкидики и в Маркет Тренд, София. 

Разкажете нещо повече за кариерата си.

Започнах работа в хотел Кемпински Зографски през август 2004 г. и до днес съм тук. Преминах през различни длъжностикетъринг мениджър, директор кетъринг, а сега съм мениджър храни и напитки. Доволен съм от развитието на кариерата ми и знам, че в немалка степен тя се дължи на образованието, което получих.

Посъветвайте нещо младите и напористи кариеристчета.

На първо място да вложат усилия в образованието си, защото когато е на нужното ниво, а от тяхна страна има желание, то предлага много знания, които трябва да се усвоят. Хубаво е теорията да се усвоява в университета, защото на работното място, в практиката, никой няма време да ти я дава. Развивайте паралелно и теоретичните си знания, и практическите умения, за да вървите напред.

Напоследък се наблюдава едно сериозно засилване на интереса към MBA обучението. Според вас, само мода ли е това или по-скоро необходимост, предизвикана от недостига добре подготвени управленски кадри в България?

В нашата верига всеки, който стигне ниво заместник-директор или директор, е длъжен да запише МВА програма, която се заплаща от фирмата. Идеята на МВА е хората със сериозни практически умения да прибавят и теоретичните знания, необходими за съответната позиция.

Разкажете как прекарвате свободното си време, имате ли хоби, как разпускате след напрегнат работен ден?

 От октомври до януари и от април до края на юни нямам свободно време. В хотела прекарвам по 12-14 часа на ден в работа, за да напредна, защото имам големи амбиции. Затова сега инвестирам времето си в работа, а в това, което остава, гледам да почивам. Спортувам, ходя на фитнес, карам ски вечер и играя футбол.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top