fbpx
Начало » Новини » Кариерен форум за младежи се организира във Варна

Кариерен форум за младежи се организира във Варна

  • netpro
  • 14 май 2015
  •  Коментарите са изключени за Кариерен форум за младежи се организира във Варна
jobs 01

Кариерен форум Our Future предстои да се проведе в морската ни столица. Събитието ще бъде на 16 май, от 10:00 часа, в Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“.

Организатор е Международната младежка камара – JCI (Junior Chamber International) и по-конкретно нейните доброволци от Варна. Основната цел на JCI Varna е чрез този форум да се скъси дистанцията между бизнеса и младежите, които търсят работа.

Във JCI Our Future Varna ще участват фирми, които ще представят своята дейност и най-атрактивните си свободни позиции. Посетителите ще могат да получат обратна връзка относно това как изглежда тяхното CV и какво трябва да подобрят в квалификацията си. Ще получат и отговор на въпроса защо не ги канят на интервюта. Младежите ще могат да се информират и как да се представят добре в личен разговор с евентуален работодател.

Програмата на събитието включва CV клиника, Кариерен панаир, лекции “Играта на котка и мишка или как да оцелеем по време на интервю” и  “Служители-победители”. На разположение ще бъде и професионален фотограф за всеки, който желае да се сдобие с подходяща снимка за своето CV.

Our Future е проект за борба с безработицата, който до сега не е организиран във Варна. Форумът е провеждан в Белгия. Проектът е на път да се превърне в едно от най-успешните и ползотворни мероприятия, осъществявани от локалната секция на JCI в Брюксел. Our Future е социално събитие, с което организацията цели да допринесе за благоприятното повлияване на заетостта, особено сред младежите. 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top