fbpx
Начало » Бакалавър » Капитал и University of Sheffield обявяват конкурс за млади мениджъри и предприемачи

Капитал и University of Sheffield обявяват конкурс за млади мениджъри и предприемачи

  • netpro
  • 21 апр. 2015
  •  Коментарите са изключени за Капитал и University of Sheffield обявяват конкурс за млади мениджъри и предприемачи
manager

„Капитал“ и „Кариери“ обявяват началото на седмия националeн конкурс за млади мениджъри и преприемачи NEXT Generation. Форматът цели да отличи млади професионалисти с бизнес и предприемачески опит и лидерски потенциал. Експертно жури ще оценява тяхното кариерно развитие, иновативност, отговорности, финансови резултати и постижения на сегашния пост.

Ще бъдат отличени общо 12 млади професионалисти, които освен титлата „NEXT Generation мениджър“ ще получат и MBA стипендии от CITY College – международния факултет на The University of Sheffield на обща стойност 55 100 евро.

Изисквания към кандидатите

Кандидатите трябва да са на възраст до 35 г. и да работят в България. В конкурса могат да участват професионалисти на мениджърска позиция или такива, кито имат собствен бизнес, като от тях се изисква да имат минимум две години управленски опит. Компанията, в която работят, трябва да оперира от минимум две години и да няма задължения към държавата или служителите си. Успешните кандидати трябва да владеят английски език писмено и говоримо, тъй като това е езикът, който ще се използва за попълване на апликационните форми, както и по време на интервютата с журито.

Оценката на кандидатите е сбор от критерии с различна тежест. Сред тях са професионални постижения и потенциал за развитие, участие в иновативни и социални проекти, мениджърски практики и визия за развитие на бизнеса и на собствената кариера и т.н.

Кандидатстване 

Кандидатите в конкурса трябва да попълнят онлайн формуляр, който се намира на страницата на конкурса capital.bg/next. Чрез него те трябва да се представят накратко, да споделят своите отговорности, предизвикателства, постижения и да обяснят защо смятат, че са NEXT Generation бизнес лидери. Апликационната форма трябва да бъде попълнена на английски език и да бъде подадена до 31 май. Първите 10 кандидати получават 3-месечен дигитален абонамент за „Капитал“.

Тази година за пръв път е въведена и възможност за номиниране на успешни млади бизнес лидери. Номинациите се подават през отделен, опростен онлайн формуляр на страницата на конкурса capital.bg/next. Номиниращият трябва да обясни защо предлага конкретната кандидатура, като крайният срок за това е 15 май. Екипът на конкурса NEXT Generation ще се свърже с номинираните, за да получи съгласието им да продължат напред в конкурса, както и за да изпратят всички необходими документи за участие, попълнени от останалите кандидати.

Наградите

В рамките на конкурса NEXT Generation ще бъдат отличени общо 12 мениджъри и/или предприемачи. Финалистите ще получат Еxecutive MBA стипендии от CITY College – международния факултет на The University of Sheffield на обща стойност 55 100 евро.

Победителят, който ще бъде отличен като най-добър млад мениджър за 2015 г., печели пълна Еxecutive MBA стипендия на стойност 14 500 евро. Неговите двама подгласници ще получат частични стипендии в размер на 50% от таксата за избраната от тях програма, като всяка от двете стипендии е на стойност 7250 евро. Още 9 финалисти ще получат 20% отстъпка от таксата за Еxecutive MBA обучение на стойност 2 900 евро всяка.

NEXT Generation MBA Class

Докато тече срокът за кандидатстване в конкурса NEXT Generation, „Кариери“ и CITY College, в партньорство с  BNP Paribas, канят всички млади мениджъри, които търсят личностно и професионално развитие и контакти с хора с близки до техните амбиции и мислене, на специално събитие – Next Generation MBA Class. В рамките на програмата победител в издание на конкурса NEXT Generation ще разкаже за своята собствена „формула на успеха“ и ще даде практични съвети към потенциалните кандидати как да впечатлят журито на конкурса – и с апликационната си форма, и по време на събеседването. Във втората част на събитието д-р Лесли Самози, старши лектор и академичен директор на MBA програмата на CITY College ще изнесе лекция на тема – „Мини на следващото ниво: 10 съвета за кариерно развитие за млади мениджъри“. Събитието ще се проведе на 14 май и е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

 

Повече за условията за кандидатстване в конкурса NEXT Generation, интервюта с журито и победители от минали издания можете да намерите на capital.bg/next

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top