fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Великобритания 2018

Кандидатстване Великобритания 2018

  • netpro
  • 09 мар. 2017
  •  Коментарите са изключени за Кандидатстване Великобритания 2018
england580-330
ПРЕЗ МАЙ ТАЗИ ГОДИНА, ЩЕ СТАРТИРА НОВ МУЛТИ-ДЕСТИНАЦИОНЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ТЪРСЕНЕ НА UCAS.COM

Инструментът ще дава възможност за търсене в базата данни от над 50 000 бакалавърски, магистърски програми и курсове в консерваториите. Съществуващият инструмент за търсене на програми, започващи през 2017 г. ще продължи да функционира паралелно с новия инстумент. Студентите и консултантите по образование в чужбина ще имат достъп до висококачествена информация и съвети, както и по-интуитивено като цяло търсене. Също така ще  има възможност за регистрация и запазване на резултатите от търсенето и подбраните програми.

UCAS Apply 2018 за тези от вас, които решат да кандидатстват индивидуално (без помощта на UCAS Advisor) ще отвори на 23 май 2017 година.

Ще бъде стартиран и нов калкулатор за оферти  за UCAS регистрираните центрове, които ще им позволи да предвидят вероятността за получаване на оферта от университета или курса,  които избира кандидат-студента. Този инструмент е проектиран като ресурс за съветници (UCAS Advisors) за подкрепа на кандидатите в процеса на проучване на възможностите им за образование във Великобритания. За съжаление това ще бъде бета версия на инструмента, и се фокусира върху само A-Levels т.е. прогнозните резултати на обучаващите се във Великобритания или в друга държава, по британската ситема за средно образование. На този етап ще бъдат включили само университети и колежи, за които има достатъчно данни с цел получаване на валиден резултат. След стартирането на бета версията, UCAS планира да разшири калкулатора и да включи широк кръг от квалификации (може би един ден и Българската диплома за средно образование) в бъдеще.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ЕЖЕГОДНО СЕ ЗАВИШАВАТ КРИТЕРИИТЕ ЗА ПРИЕМ В БРИТАНСКИТЕ ВУЗ.

Все повече от топ университетите изискват полагането на 3 ДЗИ (Матури), често пъти общ успех от Дипломата в границите на 5.80-6.00, както и изисквания за отлична оценка по релативен за избраната специалност изучаван предмет. В процеса на планиране на кандидатстването за всеки наш клиент се прецезира, както въможностите му и общ успех, така и акцентите в неговата подготовка през 12 клас за постигане на максимално високи резултати и успешна кандидатстудентска кампания.

ОТ ОСОБЕНА ВАЖНОСТ Е И ПРИТЕЖАНИЕТО НА ЕЗИКОВ СЕРТИФИКАТ/РЕЗУЛТАТ ОТ ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК С ВЪЗМОЖНО ПО-ВИСОКО НИВО НА ВЛАДЕЕНЕ.

В повечето университети минималното изискване е IELST-6.0 / iBT TOEFL- 80/ Cambridge CAE-169, но все повече универитети изискват и доста по-високи резултати, в комбинация с висок успех на Дипломата. Следва да се отбележи, че кандидатстване И БЕЗ наличен сертификат/резултат е възможно, но за тези от вас, които биха желали да се възполват от ранно кандидатстване (от отваряне на процедурите до м.октомври 2017) в топ университети – не се препоръчва.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top