fbpx
Начало » Бакалавър » Как да получите престижна британска диплома в България

Как да получите престижна британска диплома в България

  • netpro
  • 09 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Как да получите престижна британска диплома в България
The University of Sheffield

Един от най-елитните британски университети – Шефилдският университет присъства в България, чрез международния си факултет Сити Колидж и предлага съвместни бакалавърски и магистърски програми заедно с ВУЗФ – университетът по финанси, бизнес и предприемачество. Двата университета предоставят на своите студенти изключително атрактивни възможности за стипендии, които заедно със студентските заеми, превръщат придобиването на Британска диплома на достъпна цена от мечта във възможна реалност.

Съобразявайки се с икономическата обстановка в България, двата университета предлагат атрактивни стипендии за целия курс на обучение за бакалаври и за магистри. За да кандидатстват за стипендия кандидатите трябва да отговарят на изискванията за прием на университета и да се явят на събеседване със зам. ректора на Международния факултет на University of Sheffield 26-ти и 27-ми април в Бртанския съвет.

Моля направете запитване за записване тук: http://citycollege.sheffield.eu/rf/Bulgaria-Bachelors-Masters/ или на електронен адрес: bulgaria1@city.academic.gr . Можете да се обадите и на телефон: 02/961 62 63 или 0888/43 57 50

Все повече кандидат-студенти и техните родители се възползват от възможността за придобиване на престижна британска диплома на разумна цена, близо до дома. С покачването на таксите на университетите във Великобритания и с намаляването на работните места, опцията предлагана от Шефилдския университет и ВУЗФ става все по-предпочитана.

За да станете студент в бакалавърските програми на University of Sheffield и ВУЗФ в София е необходимо да владеете добре английски език и да притежавате или да сте готов да се явите на един от 3-те сертификата за ниво IELTS, CAE or TOEFL. Друго изискване е дипломата ви от гимназия да не е с по-ниска оценка от „Добър“.

За кандидатите за магистърските програми изискванията за английски език са същите, но допълнение трябва да представите диплома за бакалавър и две препоръки.

Преподаването в университета е изцяло на английски език. След успешно приключване на обучението се получават две дипломи – една от University of Sheffield и една от ВУЗФ.

Завършилите студенти имат възможност да пътуват до Шефилд, Великобритания за да получат дипломата си директно на церемония там.

В допълнение кандидатите биха могли да се възползват и от възможността, предоставена от University of Sheffield, ВУЗФ и радио Енерджи: Конкурс с награди – една 100% и две 50% стипендии за бакалавърските и магистърските програми. Повече информация за този конкурс можете да намерите тук:  http://www.radioenergy.bg/game/university-of-sheffield-game-2016

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top