fbpx
Начало » България » ИУ Варна вече обяви изпитите си за следващата кандидат-студентска кампания

ИУ Варна вече обяви изпитите си за следващата кандидат-студентска кампания

  • netpro
  • 12 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за ИУ Варна вече обяви изпитите си за следващата кандидат-студентска кампания
IU-Varna

Икономически университет – Варна стартира своята кандидатстудентска кампания за учебната 2016/2017 година. Първата възможна дата за полагане на кандидатстудентски и сертификационни изпити за учебната 2016/2017 г. е 14 октомври 2015 г. (сряда). Планирани са повече от 50 дати, на всяка от които кандидат-студентите могат да положат изпит по География на България, Български език и литература или Математика. За работещите се предоставя възможност за явяване през почивните дни (събота).

Кандидатите могат да се запознаят с графика и да се регистрират онлайн на  следния уеб-адрес:  http://ksptests.ue-varna.bg/. Изпитите се провеждат в Тестовия център на Икономически университет – Варна, който се ръководи от Център за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ).

Всички, успешно положили кандидатстудентски изпит в Икономически университет – Варна, получават уникален сертификат, който е валиден 2 години. Тези, които покажат отличен успех и са положили изпит до средата на месец април 2016 г., могат да се включат в предварителния прием на Икономически университет – Варна и да бъдат записани в избраната от тях специалност.

Икономически университет – Варна предлага 25 акредитирани специалности в ОКС „бакалавър“ и 36 магистърски програми в четири професионални направления „Икономика“, „Администрация и управление“, „Туризъм“ и „Информатика и компютърни науки“.

За завършващите ученици Тестовият център на Икономически университет – Варна организира сертификационни изпити по Български език и литература и Математика, на които те могат да сверят нивото на текущите си знания с университетските критерии и да се подготвят по-успешно за предстоящите матури.

Повече информация можете да получите от сайта на ИУ – Варна или в Тестовия център на Университета (бул. „Княз Борис I“ №77, Център за електронно обучение, тел.: 0887 671601; e-mail: i-center@ue-varna.bg).

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top