fbpx
Начало » Бакалавър » Италия – точното място за изучаване на мода, изкуство и дизайн

Италия – точното място за изучаване на мода, изкуство и дизайн

  • netpro
  • 11 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Италия – точното място за изучаване на мода, изкуство и дизайн
IED Main Image

На 1517 февруари един от най-реномираните колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа  ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ще проведе презентации тип творчески семинар в София, Пловдив и Варна. IED е най-големият частен колеж за мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации в Европа, с бази в Рим, Милано, Торино, Венеция, Мадрид, Барселона и Сан Пауло. 

Предварителна регистрация ТУК

Презентациите ще представят колежа и неговите програми. Творческите семинари ще се състоят от лекция и интерактивна сесия с аудиторията. Темата е Lightness – лекотата като концепция, погледната през призмата на дизайна.

IED предлага бакалавърски и магистърски програми, едногодишни специализации и летни курсове на английски, италиански и испански език. Сред специалностите се нареждат Архитектура, Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Промишлен дизайн, Транспортен дизайн и Ландшафтен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт. 

Дългогодишните близки взаимоотношения на IED с водещи бизнес-организации в областта на дизайна значително улесняват навлизането на студентите в професионалния живот посредством стаж в края на обучението. Ежегодно близо 100 компании, между които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips, участват по различен начин в провеждането на стажа на студентите, следейки тяхното развитие. Повечето от възпитаниците на института започват работа в рамките на 6 месеца след дипломиране.

Презентациите ще се проведат, както следва:

Варна – 15 февруари, х-л „Голдън Тюлип”, 18:30 часа

София – 16 февруари, х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински”), 18:30 часа 

Пловдив – 17 февруари, х-л “Тримонциум”, 18.30 часа

Предварителна регистрация ТУК

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top