fbpx
Начало » Бакалавър » Изложение Study in the Netherlands 2021!

Изложение Study in the Netherlands 2021!

  • myotova
  • 18 ян. 2021
  •  Коментарите са изключени за Изложение Study in the Netherlands 2021!

Представители на три нидерландски традиционни университета – Tilburg University, Utrecht University и Radboud University са участниците в предстоящото изложение за образование в Нидерландия – Study in the Netherlands 2021!

Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще се проведе онлайн на: 06.02 /събота/ и на 07.02 /неделя/.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Програмата ще започне обща презентация, посветена на системата за висше образование и предимствата на обучението в Нидерландия, следвана от индивидуални презентации на участниците. След края на всяка една от тях, ще имате възможност да зададете своите въпроси към представителите на учебните заведения и консултантите от агенция „Скай Лайнс “.

В деня след изложението – 7 февруари, всички заинтересовани кандидати ще имат възможност да проведат онлайн индивидуална среща с представителите на учебните заведения.

Къде попадат трите университета в световните класации?

? Radboud University е традиционен университет номер 1 в Нидерландия за 2020-та според Keuzegids Universiteiten. Учебното заведение е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания и се гордее с факта, че четирима от министър-предстедателите на страната са завършили учебното заведение!

 

? Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Той се нарeжда на 3-то място в Европа за обучение по финанси (Shanghai Ranking 2020), 3-то място за обучение по право (според Social Science Research Network Ranking 2020) и 6-то място в света за обучение по бизнес администрация (Shanghai Global Ranking 2020).

 

? Основан през 1636 година, Utrecht University е един от най-големите в Европа. Гордее се с 12 нобелови лауреати и 19 носители на най-престижния научен приз в Нидерландия – наградата „Спиноза“.Shanghai Ranking 2020 класира Utrecht University на 1-во място в Нидералндия и 52-ро в света!

 

Нидерландия е една от най-атрактивните дестинации за обучение в чужбина! Страната предлага качествено образование на световно ниво, програми на английски език, достъпни такси за обучение и възможности за академична и професионална реализация на студентите!

Повече инфомация за програмите, таксите за обучение и възможностите за кариерно развитие, ще бъде представена по време на онлайн събитието. Участието е безплато.. Възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top