fbpx
Начало » Бакалавър » Избери топ университет в Холандия

Избери топ университет в Холандия

  • netpro
  • 24 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за Избери топ университет в Холандия
Tilburg University

Напоследък все по-атрактивни стават учебните програми на холандските универсиети. Това се обуславя най-вече от високото качество на обучение, но и поради много достъпните учебни такси

Държавните университети в страната предлагат изключително актуални специалности, които са съобразени с най-новите тенденции в развитието на науката и различни социални сфери.

На 9-10 март, един от най-добрите икономически университети Tilburg University пристига в България, за да проведе информационни срещи.

Университетът неизменно присъства на челни позиции в класациите на учебните заведения, развиващи най-перспективните науки в момента. Tilburg University е сред предпочитаните университети в Европа и е оценяван като лидер в обучението по право, икономика и бизнес науки.

Юридическият факултет заема челната позиция в Холандия за право за 2013г. според проучване на „Social Science Research Network, Top 500 International Law Schools”. В класациите QS World University и Shanghai Rankings за 2013г., Tilburg University е класиран на второ място в Холандия за Икономика и е в топ 15 за Европа. В класацията Keuzegids Hoger Onderwijs за 2014г. университетът заема 6-то място в националните класации.  

Tова, което прави университета привлекателен за международните студенти, е както богатият избор на програми на английски език, така и сравнително ниските такси за обучение. За академичната 2015-2016г. фиксираната такса за студенти от ЕС е в размер на 1951 евро, както за бакалавърски така и за магистърски програми.

Бакалавърски и магистърски програми на английски език са в следните области:

·      Право;

·      ИкономикаМаркетинг и Мениджмънт;

·  Човешки ресурси, Социална психология, Организационни науки и Социология.

·      Комуникации и информационни системи;

Университетът предлага една нова бакалавърска програма – Global Management of Social Issues и няколко нови магистърски програми:

Art, Media and Society /Ritual in Society /Global Communication/ Philosophy, Science and Society

Заповядайте на информационните срещи на Tilburg University, които ще се проведат на 9 и 10 март 2015г. по следния график:

София – 9 март, 18:30ч., хотел Кемпински

Пловдив – 10 март, 18:30ч., хотел Тримонциум

Предварителна регистрация ТУК

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top